Top 5 grilleszköz, amelyekkel élvezet a sütés

A megfelelő és jó minőségi grilleszközök kiválasztásával sokkal gyorsabb és tisztább munkát végezhetsz. A grillezés élvezetesebb lesz, ha minden a kezed alá játszik! Ezek a mi kedvenceink!


Grill gyújtó

A faszenes grillek begyújtása hosszadalmas folyamat, amit ezzel az egyszerű kiegészítővel percekre redukálhatsz. Akár az elektromosat, akár a kürtőt választod, a munkád tisztább, gyorsabb és problémamentesebb lesz. Használatuk amilyen egyszerű, olyan nagy segítséget jelent majd a gyors kezdéshez!

Dupla nyárs

A rozsdamentes dupla nyársakkal gyorsan és egyszerűen készíthetsz húsos, zöldséges vagy gyümölcs nyársakat! A két ponton is rögzített étel nem kezd el forogni majd a nyárson sütés közben, amitől egyenletesebben sül majd a kiválasztott finomság és mozgatni is sokkal könnyebb lesz. A fém pedig hamar átveszi a hőt a grilltől és belülről is süti az ételt, így gyorsabban elkészül majd a grillnyárs.

Hőmérő

A húsok elkészítésénél jelent majd nagy segítséget a pontos adatokat szolgáltató húshőmérő. Ennek segítségével nem kell attól tartanod, hogy az étel alul- vagy túlkészül. A húsok látványa ugyanis sokszor megtévesztő lehet a pácok miatt, egy jó hőmérővel viszont a húsok belsejébe "láthatsz", anélkül, hogy fel kellene vágnod vagy meg kellene szurkálnod a készülő ételt.

Pizzasütő szett

A ropogós szélű, grillen sült pizza az egyik legfinomabb változat, amit csak készíthetsz, de a nagy tészta kezelése nem könnyű. Ezzel a szettel nemcsak arról gondoskodhatsz, hogy a tészta alja is tökéletesen megsüljön, de a mozgatás is gyerekjáték lesz a pizza lapátnak köszönhetően.

Grillező falapok

Ezeket a cédrusból és juharból készült lapokat két okból is szeretjük. Egyrészt megkönnyítik a gyönge húsú halak sütését és mozgatását, másrészt még a gázgrillen is hozzáadnak egy enyhe füstös aromát az ételhez. Mivel a fa lassan füstölődik a grillen, ezért többször is felhasználható a sütéshez, amikor szeretnél autentikus ízeket előcsalogatni a gázgrilledből!