Városi grillel te is kihasználhatod az őszi jó időt

Több gyártó is készít kicsi, városi környezetre adaptált grillt, amivel még egy apró erkélyen is lehet húst sütni. Csakhogy az autentikus ízek füsttel, forró faszénnel, esetleg füstölő fával járnak, ezek egyike sem a szomszédok álma. Mi a megoldás?


Az elektromos grillek remek városi alternatívát jelentenek, de konnektorhoz kötöttek, felfűtésükre hosszan várni kell (különösen szeles időben) és a teljesítményük is limitált. Viszont füstmentesek, ezért nem zavaróak a szomszédok számára és a benti használatuk is biztonságos. Az autentikus füstös aromáról azonban le kell mondanod! Nem szeretnél?

Akkor vess egy pillantást az OFYR grill asztali változatára, a Tabl'O-ra. Ez a méretében kicsi, de tudásban és eleganciában profi grill hozza az autentikus grill élményt és ízeket, anélkül, hogy a füst miatt kellene aggódnod. A könnyen használható, hosszan melegen tartó grill ugyanis speciális kókuszkockákkal fűthető. Ezek jellemzően sokáig parázslanak, minimális füstöt adnak (pont annyit, ami az étel ízesítéséhez kell) és az utánuk visszamaradt hamu is csekélység.

A Tabl'O-t használni tiszta és kellemes élmény, ami úgy adja meg a faszenes grillezés örömét, hogy a hátul ütőit nem kell elszenvedned. Adj esélyt ennek a különleges újdonságnak és többé nincs akadálya a grillezett kolbásznak reggelire vagy a grillsajtokkal kiegészített borvacsorának. Nagy kert hiánya sem akadály!