Lemaradtál a kültéri wellness kiállításról, de a legjobb ajánlatokról még nem!

Vasárnap véget ért a tavaszi SpaTrend Expo, ahol a kültéri wellness termékek színe-java várta a minőségi kikapcsolódás szerelmeseit. A remek programokról és a profi grilleken készült finomságokról talán lemaradtál, de az Expo kedvezményes ajánlatairól még nem!


Március 31-ig meghosszabbítják a különleges csomagajánlatok, így te is válogathatsz az első osztályú, pihentető vagy éppen aktív pihenést garantáló termékekből. Az ország négy helyszínén továbbra is várnak a SpaTrend üzletek, hogy segítsenek életmódodhoz, ízlésedhez és külteredhez leginkább passzoló szettek kiválasztását!

A legkiválóbb faszenes, gázos és fatüzelésű grillek, kemencék széles választéka várja, hogy berendezd nyári konyhádat! Inkább a pihenésre fókuszálnál a kertben? Akkor a napágyak, a nappali bútorok kényelmét meghazudtol időjárásálló ülőgarnitúrák és a teljes ellazulást kínáló daybedek exkluzív kínálatából válassz!

Ha pedig a pihenés mellett az egészségmegőrzés és a lelki nyugalom megtalálása is fontos a számodra, akkor a legmodernebb jakuzzik állnak a rendelkezésedre. A sokoldalú kínálatban biztosan megtalálod azokat a darabokat, amiket örömmel és zavartalan minőségben használhat majd az egész család hosszú évekig!

A különleges Expo ajánlatokért kattints ide!