Medence vízkezelése heti 5 percben

A felmérések szerint nagyon sok tulajdonos nem használja rendszeresen a medencéjét vagy jakuzziját, mert kellemetlen nyűgnek és időrablónak tartja a víztisztítást. Inkább lemond az elérhető élvezetről, minthogy hosszú időt fordítva kémikussá képezze magát a mindig tiszta, illatos és csíramentes vízért. Jó hír, hogy egy környezetkímélő adalékanyaggal a folyamat egy 5 perces munkára egyszerűsíthető.


Az eredetileg akváriumok tisztán tartására fejlesztett AquaFiness holland találmány, amely teljes bőr és környezetkímélő módon számol le a víztisztaságot fenyegető baktériumokkal. A megfelelő mennyiségben vízhez adagolható folyékony szer feloldja a baktériumokat védő (és a medence falára gyakran kiülő nyálkás) biofilm réteget, aminek következtében egy minimális klór mennyiség is képes szinten tartani a víz tisztaságát. 

Az egy mozdulattal vízhez adagolható készítmény 80%-kal csökkenti a szükséges klórmennyiséget, így érzékeny bőrűek számára kifejezetten ajánlott. Mi is pontosan a használat menete és miért éri meg használni akkor is, ha nincs a családban érzékenyebb ember, az a videóból kiderül.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!