Stresszoldás és immunerősítés egyszerre? Masszázsmedence a válasz!

A masszázsmedencéről a kikapcsolódás és a pihenés jut először eszünkbe, de ennél többet is profitálhatunk a rendszeres használatból. A meleg víz terápiás erejét már évezredek óta ismerjük, és amikor ez kiegészül hidromasszázzsal, akkor a hatása még tovább fokozható. Hogyan?


Milyen előnyöket tapasztalnak azok, akik napi vagy akár heti szinten használják a masszázsmedencét? Hogyan segít az izmokon, a csontokon és tüdőn a fél órás fürdő?  Erről és hasonló témákról esett szó a SpaTrend Expo Live ötödik napján, amelyet te is megnézhetsz az alábbi videóban.

Kevesen tudják, de a modern jakuzzik megszületésének is egészségügyi okai voltak. A Jacuzzi család egyik tagjának ízületi problémáinak enyhítésére készítették az első, akkor még hordozható változatot a feltaláló Jacuzzi fivérek. Az óta sok vizet cseréltek már a medencékben, de a pozitív hatások nem csökkentek, sőt. Az egyre aprólékosabb fejlesztésekkel még lenyűgözőbb eredmények érhetőek el a fizikai állapotjavításban és a társas kapcsolatoknak is hihetetlenül jót tesz egy kis kikapcsolódás az éterből és a kügyümentesség.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!