Szeptember 18-ig még kilátogathat a kültéri wellness kiállítására

A nyár elmúlt, de nem kell azonnal lemondani a kültéri szórakozásról. Az időjárásálló bútorok, a precíz grillek és a hűvösben brillírozó masszázsmedencék ideje most jön el igazán. A kültéri wellnessre fókuszáló SpaTrend Expón mindent megtalálsz, ami egy pihenést, aktív mozgást, kihívást és örömet kínáló kerthez szükséges. Gyere el az ország 4 pontján megrendezett kiállítás és vásárra szeptember 18-ig!


A SpaTrend Expo meghosszabbítja nyitva tartását, és az ország 4 pontján egészen szeptember 18-ig várja azokat, akik szeretnék jobban megismerni vagy személyesen kipróbálni a kültéri wellness minőségi termékeit. Egész évben kint hagyható innovatív kerti bútorok, minden grilltípust felvonultató grill választék és az első osztályú jakuzzik színe-java várja, hogy közelebbről is megtekintsd őket.

Ürömön, Törökbálinton, Veszprémben és Nyíregyházán is szakértők várják a kérdéseidet, hogy minden kétséget kizáróan megtaláld az otthonodhoz és hozzád leginkább passzoló bútorokat és kiegészítőket. Hiszen télen még fontosabbá válik a kinti területek bevonása a kikapcsolódásba.

A téli hidegekben különösen fontos, hogy ha csak egy rövidebb időre is, de kiszabadulj a négy fal közül és a friss levegőn, az alvó természet szépségében gyönyörködve rendezd gondolataidat egy fárasztó nap után. Ebben segít a meleg vizes masszázzsal kényeztető jakuzzi vagy a kreatív oldaladat előhívó (és még meleget is nyújtó) kerti grill.

Látogass ki szeptember 18-áig a SpaTrend Expo valamelyik helyszínére, ahol egyéni ajánlatokkal, minőségi termékekkel és hasznos tanácsokkal várnak a szakértők!