Újra a világ legjobb kozmetikuma lehet a német márka

A több évtizedes múlttal és megannyi szakmai és közönségdíjjal büszkélkedő QMS Medicosmetics-nek idén is esélye van elnyerni a világ legjobb kozmetikumának díját. A 2015 óta létező World's Spa Awards minden évben több kategóriában versenyezteti meg a legprominensebb márkákat, hogy kiderüljön a közönség és a szakma szerint kik teszik a legtöbbet a bőrünk szépsége és egészsége érdekében. A szavazás még most is zajlik, szólj bele te is a végeredménybe!


A QMS Medicosmetics egy kifejezetten innovatív eljárásokkal és magas hatóanyag tartalommal rendelkező kozmetikai család, amelyik kifejezetten az anti-aging és a bőregészség területére fókuszál. Az otthon is biztonsággal használható termékek mellett egy széles kezelés palettával is rendelkezik, amelyek híresek látványos eredményeikről és megnyugtató, spa jellegű légkörükről. Aki egy kezelést kipróbál, örökre a rabja marad a hihetetlen hatásának és relaxáló, általában másfél órás kényeztetésének. Ezt a különleges élményt és lenyűgöző erőt díjazza a közönség minden évben a World's Spa Awardon, ahol három egymást követő évben is nyerni tudott a márka. 

2018-ban a QMS Medicometics atyja pedig kitüntető, pioneer díjat is kapott a szépségápolásban véghez vitt úttörő munkájának elismeréseként. A kozmetikai sebészből lett anti-aging szakértő, Dr. Erich Schulte a kollagén molekula szétbontásáért már korábban Szépség Oscar díjat kapott. Ez a forradalmi eljárás ugyanis lehetővé tette, hogy az idő előrehaladtával egyre kevésbé termelődő kollagént olyan formájúra alakítsa, ami könnyen felszívódik és beépül a bőrbe. Ezáltal lassítva a bőröregedés folyamatát. A kollagén természetes formájában sajnos túl nagy ahhoz, hogy felkenve bejuthasson a mélyebb rétegekbe, ahol igazán szükség lenne rá. A kollagén szétbontásával azonban megoldottá vált a probléma. Még egy könnyen felvihető szérum is képes hatékonyan visszafordítani az idő kerekét. Az eredmény önmagáért beszél. Csökken a ráncok száma és mélysége, a bőr visszanyeri rugalmasságát és tartását, a bőrszín pedig homogénebbé válik. 

A World's Spa Awardon bárki szavazhat (természetesen a szakmai ítészek is képviseltetik magukat a végső döntés során), hiszen egy márka értékének hiteles fémjelzője használóinak elégedettsége. Ha te is szereted a QMS termékeit és kezeléseit, szavazz szeptember 30-áig! Ha pedig szeretnél többet is megtudni erről a kivételes márkáról és hatásáról, próbáld ki mi is az, amit ennyire szeret a világ!