Újra eljött a jakuzzik és a minőségi pihenés ünnepe

A jakuzzi nemcsak egy üres státusz szimbólum, hanem egy egészség és életminőség javító rekreációs eszköz. Amit történetesen nagyon szórakoztató használni! Ismerd meg közelebbről a jakuzzik erényeit a SpaTrend Expón!


Újra itt a kültéri pihenésnek és aktív kikapcsolódásnak szentelt SpaTrend Expo Jakuzzi kiállítás és vásár, ahol testközelből ismerheted meg a legújabb masszázsmedencéket, kerti bútorokat, árnyékolókat és grilleket!

Május 6-15 között megrendezett esemény nem egyetlen helyszínre koncentrál, az ország több pontján is felfedezheted a kültéri pihenéshez kínált minőségi választékot. Ürömön, Nyíregyházán és Törökbálinton is izgalmas programokkal és kedvezményekkel várnak a szakértők, hogy személyre szabott tanácsadással segítség kerted és teraszod tökélyre fejlesztését!

A 10 napos rendezvényen a sokoldalú masszázst kínáló profi jakuzzikon kívül a grillezés szerelmeseinek is rengeteg újdonsággal kedveskednek a szervezők. Az okos grillek és kiegészítők széles tárháza mellett fűszerekben, szószokban és kóstolásra váró falatokban sem lesz hiány!

Akár egy külteredet tökéletessé tevő kiegészítőt keresel, akár az egész terasz berendezésén töröd a fejed, a SpaTrend kínálatában megtalálod a minőségi alapanyagokból, gondos tervezéssel készített örök darabokat. Amelyek hosszú időn át örömet és minőségi kikapcsolódást hoznak majd a hétköznapjaidba!

Látogass el a SpaTrend Expóra és győződj meg a termékek kiválóságáról személyesen!