Utolsó lehetőség a nyár előtt, hogy berendezd álmaid teraszát

Megállíthatatlanul közeleg a nyár és vele a kánikula, amikor egy kerti medence vagy egy árnyékos sarok kényelmes bútorokkal igazi áldás. Szerezz be mindent, ami a kerti relaxáláshoz szükséges a kültéri wellness kiállításon május 14-ig.


15 éve rendezik meg a SpaTrend Expót, ahol 10 napon keresztül minden a kültéri wellnessről szól. A kiállítás és vásár remek alkalom, hogy megismerkedj a legújabb trendekkel, a legmodernebb és legkényelmesebb kiegészítőkkel, legyen szó kerti bútorról, árnyékolóról, masszázsmedencéről vagy grill sütőről.

A kiállításon kiemelt szerepet kapnak a legújabb és profi masszázst kínáló jakuzzik, amely hosszú évekig nyújtanak felüdülést az egész családnak az év minden napján. A kültérre szánt, négy évszakos erőgépek között mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot, a több, mint 100 medencét felölelő kínálatban pedig szakértők segítenek eligazodni.

Az egészen apró grill eszközöktől a hatalmas családi étkező szettekig és 7-8 személyes jakuzzikig mindent megtalálsz, amire egy tevékeny, stresszmentes és pihentető kerthez szükséged lehet.

Az Expo már elstartolt május 5-én, de még nem maradtál le semmiről, mert egészen május 14-ig várnak az ország három pontján a szakértők, hogy együtt megtalálhassátok a legjobb bútorokat és kiegészítőket, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújthatnak a nyárra. Sőt, az időjárásálló bútorokat, a mínuszokban is kellemes meleggel váró jakuzzikat és a strapabíró, sokoldalú grilleket a nyár elmúltával is bátran használhatod.

A prémium minőségű termékekre időjárástól függetlenül rábízhatod magad. Látogass el az ország három pontján egyszerre megrendezett esemény hozzád legközelebbi helyszínére (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza) és rendezd be álmaid teraszát még a nyár beköszönte előtt!

Igényeld most ingyenes belépőjegyedet, és már írhatod is össze kérdéseidet, hogy felkészült kollégáink segíthessenek a választásban!