4 indok a jakuzzi thermo tető mellett

Egy jó minőségű thermo tető nagy segítség a medence mellett a téli és nyári hónapokban egyaránt. A két évszakban egészen más okból veszed hasznát egy medence fedésnek, de ez egy olyan beruházás, ami sok kellemetlenségtől óv meg.


1. Energiatakarékosság

Napjainkban még fontosabb, mint valaha, hogy körültekintően bánjunk a fogyasztással. Egy medencére szabott thermo tető ebben kiváltó társ. Segít megőrizni a víz hőmérsékletét, sőt a vizet sem engedi elpárologni és a koszt is távol tartja, így a motor munkáját is megkönnyíti és a rendszeres feltöltést is megspórolhatod.

2. Kevesebb vegyszer

A víz elpárolgásának meggátlása és a kosz távol tartása egy újabb pozitívummal jár: ez pedig a kevesebb vízkezelő szer alkalmazása. Mivel nem kell mindig friss, kezeletlen vízzel "hígítanod" a jakuzzi vizét és nem kell bogarakkal, porral és levelekkel sem megküzdened a víztisztaságért, kevesebb időt, pénzt és energiát fektethetsz a víz karbantartásra!

3. Biztonságos

Egy nagy, nyílt és könnyen hozzáférhető vízfelület mindig tartogat kockázatot. Ezért biztonsági szempontból is hasznos egy stabil, nem könnyen felnyitható tető, ami alá nem tud se a gyerek, se egy kisállat befurakodni. Kerüld el a baleseteke, és zárd el a vizet a hozzáféréstől, amikor senki nem tartózkodik benne.

4. Gyorsaság és kényelem

A pontosan illeszkedő, minőségi thermo tető segít abban, hogy a medencét mindig fürdésre készen álljon. Nem kell pancsolás előtt a vízen úszó leveleket halásznod vagy a gyerekek kedvéért bogárvadászatot tartanod! A munkából, fáradtan hazaérve, csobbanhatsz is a masszázsmedence kényeztető hűvösében a tető felnyitása után. A víz ott vár majd frissen, tisztán!

A tető felnyitásának folyamatát leegyszerűsítheted a még nagyobb kényelem kedvéért. A jakuzzikhoz kialakított tetőmozgatók okos kialakításukkal könnyítik meg a munkát, így a tető fel-és lecsukása csak pár mozdulatot igényel. Nem bonyolult, nem megerőltető. Neked pedig ezután már csak be kell ülnöd a vízbe és élvezned, ahogy a víz elmossa a gondokat!