Felfújható medencék vízkezelése 5 percben

Itt a nyár, a felfújható medencék időszaka, amelyek kicsik és nagyok számára is elhozhatja a felüdülést a kánikulában. A víz gyors koszolódása és a gyakori vízcsere azonban megkeseríti a használat örömét, pláne, amikor takarékoskodni kell a vízzel. Ezért a rendszeres vízcsere helyett használj környezetbarát vízkezelőt, ami heti 5 perc alatt hosszú távon is tisztán tartja a vizet!


A holland AquaFinesse környezetbarát adalékanyagai már rég óta jól ismertek a jakuzzi tulajdonosok körében, hiszen a gyorsan és könnyen alkalmazható készítmény frissen és tisztán tartja a vizet heti pár perces munkáért cserébe. A cégnek azonban létezik egy olyan változata is, amelyet bátran használhatsz a felfújható medencékhez. Ezzel garantálhatod, hogy mindig tiszta legyen a víz, és ne kelljen, hetente, kéthetente lecserélni és kimosni az egészet.

A szett egy 2 literes AquaFinesse folyadékot és két doboz, 450 g-os porított klórt tartalmaz, amely tökéletesen lefedi a vízkezelési munkálatokat. Nem kell pH szintet mérni vagy habzásgátlót bevetni, a szett alkalmazásával hosszú távon is tiszta, friss vized lehet a felfújható medencédben.

A fertőtlenítő granulátumból kevés is elég a víz állagmegőrzéséhez, ezért nem irritálja a bőrt és nem roncsolja a fürdőruhákat is. A környezetbarát alapanyagnak további előnye, hogy amikor esedékessé válik a víz leengedése, akkor egy rövid állás után, felhasználhatod a a terasz tisztításához, kocsimosáshoz vagy akár a kert öntözéséhez is!

Ha szeretnéd az idei nyáron végre megspórolni a medence gyakori töltését és akár minden nap élveznéd a hűsítő kerti fürdőt, akkor próbáld ki az AquaFinesse-t és garantáltan nem akarod majd lecserélni!