A medence vízének tisztán tartása egyetlen készítménnyel

A medence vízminőségének megőrzése az egyik legfontosabb feladat, amit ha elhanyagolunk, azonnal érezteti a hatását. Csakhogy a pH szabályozó, a klór, a bolyhosító és a mérőeszközök kavalkádjával nem mindenki akar bajlódni egy-egy csobbanás előtt. Mit tegyél? Válaszd a holland AquaFinesse-t, ami egymagában megoldja a problémát!


Az AquaFinesse egy környezetbarát adalékanyag, amelyet eredetileg a halastavak vízminőségének megőrzésére fejlesztettek ki. A termék olyannyira bevált, hogy ma már szélesítettek a palettát és medencék vízkezelésére is árulnak csomagokat. Ezek is ugyanolyan környezet- és bőrbarátok, tehát akár halakat is telepíthetnénk a jakuzziba, ha nem zavarná őket a nagy meleg (meg az a pici klór, amit azért bele kell tenni). A készítmény nagyon egyszerűen, de mégis hatékonyan működik: lebontja a vízben lévő mikroorganizmusok körül található védőburkot, és így védtelenekké válnak már egy kis mennyiségű fertőtlenítőszerre is.

A csomagban érkező adalékanyag egy folyadék, amit hetente kell a medence vizéhez adagolni, majd jöhet bele a minimális (ugyancsak a csomagban megtalálható) klórgranulátum. Az egész művelet nem vesz igénybe 5 percnél több időt és máris megoldottad a vízkezelés problémáját.

Nincs szükség bolyhosításra, pH mérésre és állításra, a készítmény mindezt elvégzi helyetted, hogy neked csak a fürdés örömteli részére kelljen koncentrálnod. A masszázsmedencékhez, Softubhoz és felfújható medencékhez is létezik csomagja az AquaFinesshez, így garantáltan olyan készítményt önthetsz a vízhez, ami nem terheli sem a környezet, sem a bőrödet, sem a medencédet.

A kényelmet és a megspórolt időt persze meg kell fizetni, de cserébe a medencéd mindig készen áll a bevetésre és még az elhasznált vizet is felhasználhatod majd kerted locsolására, a kerti bútorok vagy az autó lemosására. Aggodalom nélkül!