Az egészségőrző jakuzzi

Jakuzzival általában a wellness hotelekben, fürdőkben találkozunk, ahol az elsődleges szerepük a kényeztetés és a luxus pihenéshez tökéletes környezet kialakítása. Egy modern masszázsmedence azonban ennél jóval többet képes nyújtani. A relaxáláshoz ideális közeg megteremtése mellett jót tesz a bőrnek, a tüdőnek, a szívnek, az érrendszernek és a vázizomzatnak is. Ismerkedj meg az egészségmegőrzésben aranyérmes Vanguard masszázsmedencével!


A Vanguard a HotSpring Highlife sorozatának 6 személyes jakuzzija, így a cég több évtizedes tapasztalatának minden tudása ott rejlik a burkolat alatt. Az első osztályú hőszigetelés a kiváló fűtőrendszerrel és a formatervezett thermo tetővel kiegészülve rendkívül gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővel, ezért még napi használat mellett sem emelkedik majd az áramszámlád jelentősen. Pár ezer forintért egy saját (akár minden nap többször is használható) wellness tered lehet, ami már megjelenésével is kényeztet. A modern, letisztult kinézete, az éj sötétjét hangulatos takaróvá változtató fényei és a vízből felszálló pára hívogató közelsége az egyik legjobb gyógyír a stresszre. És a hatás csak fokozódik, amikor nyakig merülsz a forró, csábító vízbe.

A nagyméretű (220 x 220 x 91 cm) 6 személyes medence csak ülőrészeket tartalmaz, de a fekvőhely hiányáért kárpótol a két Moto-Massage. Ebben a jakuzziban ugyanis nem egy, hanem két különleges jet kapott helyett, ami képes a gerinc melletti tartóizmokat tökéletesen ellazítani. Az összesen 38 befúvóval rendelkező masszázsmedencében kétség kívül ez az egyedi (szabadalmaztatott) szett az, amire mindig számíthatsz, ha fáradtan érsz haza egy nehéz nap után. A hátizmokat ellazító, két  mozgó vízsugárral dolgozó befúvó egy profi masszőr alaposságával szabadít meg a felgyülemlett feszültségtől és oldja fel az izomgörcsöket. Ezen kívül is találhatsz állítható irányú és erősségű befúvókat bőven, amelyekkel határozottan megdolgozhatod a merev testrészeket vagy éppen lágyan kényeztetheted a fáradt izmaidat. A talptól a nyakig átmasszíroztathatod az egész testedet, hogy frissen és üdén szállhass ki a forró vízből.

Méretnél fogva a Vanguard igazi társasági medence, amit szeretteiddel együtt élvezhetsz. Az ülőhelyek elősegítik a tartalmas beszélgetéseket, kedveznek a romantikus esti borozásoknak és az olyan játékos és hangulatos kiegészítők, mint a Bella Fontana vízesés a gyerekekkel való fürdőzést is feldobják!

A család legkisebb és legidősebb tagjai együtt élvezhetik a vízi örömeket ebben a medencében, és ez garantáltan jót tesz majd a hangulatodnak is.

Ha szeretnél egy nagy, minden igényt kielégítő masszázsmedencét az otthoni wellness teredbe, amit a családdal vagy a baráti társaságoddal együtt is kihasználhatsz, akkor jól jegyezd meg a HotSpring Vanguard nevet! A medence megtekintéséért és még több, már személyre szabott tanácsért, látogass el a SpaTrend ürömi központjába, ahol tapasztalt kollégák várnak!