Családbarát masszázsmedence a teraszra

A masszázsmedencék súlya és mérete is gátja lehet annak, hogy egy kisebb teraszon élvezhesd a forró vizes pezsgőfürdő áldását! A megoldás a világ legpuhább és legkönnyebb masszázsmedencéje, ami egy belvárosi teraszon is elfér és a család apraja-nagyja biztonsággal használhatja.


A kör alakú Softub masszázsmedence egy különleges anyagból készül, amelyet korábban jakuzzi thermo tetők gyártására használtak. Emiatt az anyag kivételes hőtartó képességekkel rendelkezik, több színben is elérhető és a felülete egy nagyon kellemes, puha tapintású anyag. A megjelenése és formája mellett a kialakítása is hívogató!

A Softub puhaságát nem törik meg éles szélek kívül vagy belül. Könnyű be- és kiszállni a medencébe, és a víz alatt sem rejtőzik semmilyen nehezen látható elem, ami balesetet okozhatna gyerekeknek vagy idősebbeknek. A jakuzzi belső felülete is teljesen sima, az alj pedig kellemesen puha, amin a járás is jól esik.

A székek és fekhelyek kialakítása tehát hiányzik a medencéből, de emiatt egy jóval nagyobb tér áll rendelkezésre beszélgetéshez, játékhoz vagy akár vízi jógához, sportokhoz. A többféle méretben elérhető medence persze nem lehetne jakuzzi, ha hiányoznának belőle a masszázsfejek. A medence oldalán található hydro fúvókák állítható erősségük lévén könnyen személyre szabhatóak, hogy megfeleljenek a családtagok eltérő elvárásainak. Ha kell erőteljes masszázst adnak a sporttól megfáradt izmoknak vagy kilazítják a rossz alvás utáni merevséget.

Ha szeretné már most élvezni a pezsgőfürdő minden előnyét és ehhez egy biztonságos, könnyű és halk medencét választana, akkor nézzen körül a Softub kínálatunkban. A medence annyira könnyű, hogy akár egy személygépkocsival is hazaviheti és este már együtt lazíthat benne a család!