Egy jakuzzi jótékony hatásai

A masszázsmedence vásárlás anyagi és logisztikai áldozatot is követel, de a befektetett erőforrásokért cserébe olyan kényelmi pluszokat ad az életedhez, mely alapvetően reformálja meg a pihenésről való gondolkodásodat. Javítja az egészséget, az állóképességet, segít a minőségi alvás elérésében és csökkenti a stresszt. Akár minden nap, a saját otthonod kényelmében!


Erősödnek a családi kapcsolatok

Egy jól kialakított, esetleg szórakoztató rendszerekkel is felszerelt masszázsmedence egyedül is maximálisan élvezhető, de társasággal még jobban kihasználhatóak a különleges kiegészítői. A látványelemként sem utolsó szökőkutak, a színes (és változtatható színekkel operáló) világítás és az audiorendszer a hét minden napján parti hangulatot visz a kertbe. A családdal együtt töltött minőségi idő élvezetes és észrevétlen módon növelhető a medence segítségével. Ide senki nem hozza a mobilját, tabletjét, minden az egymásra figyelésről és a beszélgetésről szól. A melegben könnyebben oldódnak a gátlások és egy lazító masszázs közben, nehezebb morcosan hallgatni. A baráti és családi kapcsolatoknak is jót tesz majd a rendszeres közös jakuzzizás!

Egészség

Pozitív élettani hatásainak köszönhetően a medence a család minden tagjának segíthet az egészségmegőrzésben és -fejlesztésben. A fiatal sportolók bemelegítéshez vagy nyújtáshoz használhatják, az idősebbek fájó ízületeiket kényeztethetik, a keményen dolgozók pedig a merev izmok lazításáért és a stressz csökkentésért fordulhatnak a forró víz nyugtató erejéhez. A meleg víz javítja a vérkeringést, a víz felhajtó ereje leveszi a terhelést az ízületekről és a víz szövetekre gyakorolt nyomása, a másik két hatással együtt segít a műtétek utáni rehabilitációban is. Lázasan vagy nyílt sebbel tilos a jakuzzit használni, de egy más összezárult műtéti heggel érdemes lassan visszavezetni a meleg vizes terápiát a mindennapokba, a gyorsabb gyógyulás érdekében. A személyre szabott terápiák kidolgozásában, mindig kérd ki az orvos véleményét!

Wellness

Sport mellett, sőt akár ahelyett is hatékonyan alkalmazható a masszázsmedence a mindennapokban a fizikai erőnlét megőrzésében. A vízi jóga például tökéletes kezdőknek, a mozgást aktívan űzők számára pedig beépíthető az edzéstervbe a medence kínálta masszázs. Így csökkenthető az aktív mozgás során fellépő balesetek, húzódások és izomláz előfordulása. A meleg víz pedig már önmagában is egy kiváló erősítő, hiszen az erek kitágulásával, majd összehúzódásával, maga az érrendszer is folyamatosan edzésben van. A jakuzzizás kellemesen megdolgoztatja az ereket és a szívet, ezért edzés után közvetlenül ne ülj bele. Hagyd, hogy a szervezet előbb megpihenjen és visszaálljon a normális pulzusszám.

Ha szeretnél olyan professzionális masszázsmedencét, ami a pihenésben, a rekreációban és az egészségmegőrzésben is hű társad lesz hosszú ideig, akkor nézz körül az első osztályú jakuzzik kínálatában!