Élvezd az őszi estéket teraszmelegítővel

Ahogy egyre hűvösebbé válnak a reggelek és az esték, úgy szorulunk be mind inkább a lakásba. Ne hagyd, hogy elvesszen a kint töltött idő, élvezd továbbra is az őszi táj szépségét kertedben vagy teraszodon egy teraszmelegítő segítségével.


Az őszi táj ezernyi csodát rejt. Megkapó színek, friss levegő és kevesebb bogár vár rád, ha kint szeretnéd tölteni az időt a szabadban. Csakhogy ezzel együtt az idő is egyre hűvösebbé válik és már pulcsi vagy takaró nélkül nem feltétlenül komfortos hosszan a kertben tartózkodni. Ezen változtathat egy minőségi teraszmelegítő, ami kitolja a nyarat és újra ropogós meleget varázsol a hűvös éjszakába. 

Az Italkero melegítői három méteres körben ontják magukból a kellemes meleget azonnal, így nem is kell várnod a felfűtésre. Egy reggeli kávé a teraszon vagy egy esti naplemente szemle kellemes légkörben, a melegítő hangulatos fényénél még értékesebbé válik az őszi hidegek beköszöntével.

Ne mondj le a kültéri kikapcsolódásról csak azért mert kicsit hűvösebbre fordult az idő, szerezz be egy teraszmelegítőt és az ősz vagy az enyhébb tél sem lesz akadálya a kerti mulatságnak. A kerti parti, a grillezés vagy csak egy csendes délutáni szieszta kellemesebbé válik a teraszmelegítőkkel, amelyek kezelése szinte gyerekjáték. Egy távirányító segítségével akár már a teraszra való kilépés előtt is bekapcsolhatod a melegítőt, hogy mire kilépsz a lakásból kellemes melege fogadjon.

Az üveg mögé zárt lángoszlopok nemcsak meleget, hanem látványos hátteret is adnak majd az őszi esetéknek, amit az egész család maradéktalanul kiélvezhet.

Gyere el a szeptember 12-ig tartó SpaTrend Expo Global rendezvényre és tapasztald meg első kézből egy minőségi teraszmelegítő igazi erejét!