Hozd ki teraszodból, kertedből a legjobb formáját és élvezd az otthoni nyaralás örömét

A kültéri területek kihasználásával egy olyan plusz életteret nyersz, amit okos elrendezéssel akár egész éven át használhatsz. Élvezheted a friss levegőt, a szél suhogását, az első tavaszi napsugarak melegét és az őszi falevelet színes hullását! A lélekre, a testre és a szociális kapcsolatokra is pozitív hatással van a szabadban töltött idő! A számodra megfelelő berendezéssel minden nap úgy érezheted magad, mintha egy nyaraláson pihennél!


A legjobb minőségű bútorok megtalálásában segít a Gardentrend.hu, ahol már egy csokorban megtalálod a luxus bútorok legjavát. Az elegáns, tartós, puha és izgalmas dizájnnal rendelkező látványos darabokat úgy válogatták össze, hogy azok mindegyike ideális legyen a tartós kültéri létre. A kanapák, a napágyak, de még az árnyékolók is egyszerű kezelhetőségükről, vízálló huzataikról és az UV sugarak fakító hatásának is ellenálló anyagaikról ismertek. Az oldalon az egyre szélesedő termékkínálaton kívül hasznos tanácsokat és tippeket is kapsz, hogy olyan egyedi, kényelmes és minden igényt kielégítő teraszod legyen, ami hosszú évekig kiszolgálja ízlésedet és szokásaidat!

Ha szeretnél részletsen elmerülni a Domus Ventures, a Jati&Kebon, a Luxor, az Umbrosa, a Jardinico és a WOW bútorok, teraszmelegítők és árnyékolók színes világában, akkor rendeld meg az ezeket összegyűjtő ingyenes katalógust, és egy igénylőlap gyors kitöltése után, már azonnal megkapod emailben, a letölthető formátumban érkező katalógust!

A kedvenceidet képek alapján is megtalálhatod tehát, de a kiválasztás és tényleges vásárlás előtt érdemes egy személyes találkozót is megejteni álmaid bútoraival, hogy a saját szemeddel győződj meg az anyagok, a dizájn és a szerkezetek prémium minőségéről. A Gardentrend fizikai bemutatótermeibe bármikor szívesen látnak, de ha szeretnéd, ha csak veled foglalkoznának és személyes tanácsadást is igénybe vennél, akkor erre is van lehetőség. Foglalj online időpontot a személyes konzultációra, ahol az igényeid, berendezésre váró tered megismerése után rád szabott ajánlatokat és ajánlásokat kapsz!

Érdemes egy pár órát rászánni az ideális kerti bútoraid megtalálására, mert a bemutatótermek 2000 nm-en várnak 7 prémium márkával, 38 bútorcsaláddal és több, mint 300 bútorral. Hatalmas választékot, meggyőző kínálatát és személyes tanácsadást kínál a Gardentrend, ami hozzásegít majd álmaid külterének megalkotásához!