Hordozható masszázsmedence télre

A puha falú Softub masszázsmedence könnyű, mobilis és hatalmas erejének köszönhetően maximális masszázsélményt nyújt. A csendes, városi környezetbe is tökéletes medence olyan remek hőszigeteléssel rendelkezik, hogy télen sem kell magas villanyszámlára számítania.


Az 5-6 személyes Portico a Softub medencék egyik legkedveltebb darabja, amely összesen 8 állítható hidroterápiás fúvókával kényezteti az embert. Ez könnyű és segédeszköz nélkül is egyszerűen mozgatható medencék között a legmagasabb szám, pontosan elég arra, hogy az egész testet átmasszírozza egy hideg, téli napon.

Az egységes belső teret egy derék- és gerincmasszázs opcióval felszerelt pad egészíti ki, amelyet hangulatos víz alatti fényterápia tehet még hangulatosabbá. A Softubok igazi húzóereje ezek mellett a maximális hatékonyságú hőszigetelés.

A puha, bársonyos tapintású, de erős tartással (rá is lehet ülni a szélére) rendelkező medence anyaga egy thermo tetők gyártásához használt hőszigetelő anyagból készül. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a medence csekély súlyú és egy picit összenyomható is, hogy még városi erkélyekre is felvihető legyen. A hőszigetelése miatt használata energiatakarékos és környezetkímélő. A melegítéshez a masszázs és keringető motor hulladék hőjét használja, hogy semmi ne vesszen kárba és önnek a lehető legkevesebbet kelljen költenie az üzemeltetésre télen is.

Emiatt különösen alkalmas kültéri medencének, hogy a hideg napokon is szabadon élvezhesse a meleg vizes hidromasszázs minden előnyét. A külső borítás időjárás állósága garantálja, hogy se eső, se hó, se fagy nem tesz kárt a medence működésében vagy megjelenésében.

A Softub Portico egész novemberben kedvezményes áron megvásárolható.