Profi jakuzzi alacsony fogyasztással? Létezik!

A jakuzzi csak addig tűnik drága luxus terméknek, amíg rá nem jössz, hogy a professzionális szerkezetek milyen hatékonyak, energiatakarékosak és használatuk milyen hatalmas minőségi javulást hoz az életedbe. Ez után már elérhető luxusként tekintesz majd rájuk!


A közel 50 éves tapasztalattal rendelkező medencegyártó jakuzzijában minden megtalálható, ami a költséghatékony üzemeltetéshez és a maximális élményhez kell. A HotSpring masszázsmedencék hőszigetelése első osztályú, a thermo tetőt a gyártó saját maga készíti, hogy az a lehető legpontosabban illeszkedjen a medencére. Ezeknek és a hatékony fűtésnek köszönhetően, az 5 személyes Envoy üzemeltetési költsége például havi 5000 forint alatt marad. Napi használat esetén!

Az Envoy 4 ülőhelyével és egy 1 fekvőhelyével a HotSpring egyik legnépszerűbb medencéje, hiszen mindent megtalálhatsz benne, ami a tökéletes hidromasszázs élményhez kell. Sőt! A 43 befúvó mellett vízesés, változtatható színű víz alatti világítás vár rá, amit vezeték nélküli érintőképernyőn irányíthatsz kedvenc helyeden pihenve.

Baráti beszélgetésekhez, romantikus estékhez és stresszcsökkentő lazításokhoz is ideális medencét úgy tervezték, hogy gyártása és használata során is a legkisebb terhet jelentse a környezetre és az áramszámládra. Így lehetett a jakuzziból elérhető luxustárgy, amit ugyanúgy beszerelhetsz a belvárosi lakásba, mint a kertes ház teraszára!