Űzze el a tavaszi fáradtságot jakuzzis én-idővel

Az egyre divatosabb én-idő megélése egyáltalán nem könnyű vagy egyértelmű mindenki számára, hiszen a csendes semmit tevés sokak szemében egyenlő a felesleges időtöltéssel. Pedig a lelki egyensúly megőrzésében fontos szerepe van az egyedül töltött kikapcsolódásnak is.


Ha ön is azok közé tartozik, akik nem nehezen szánják rá magukat az egyedül töltött pihenésre, próbálja ki a jakuzzis fürdőt. A modern masszázsmedencék annyi programot, fény- és vízjátékot tartalmaznak, hogy garantáltan nem fogja unalmasnak találni a napi ajánlott 20-30 percet.

A meleg víz lazító hatása segít, hogy a stressz által görcsbe merevedett izmok végre kiengedhessenek, és a fizikai merevség csökkenésével a gondolatok is szabadabban szárnyalnak. A meleg víz biztonságot, a masszázs pedig kellemes érzéseket kelt, így a jakuzzi több szempontból is tökéletes helyszín a múlt átgondolására, a jelen értékelésére és a jövő megtervezésére. Pihenje ki a tél szürkeségét és frissüljön fel lelkileg is az éledő természetet nézve masszázsmedencéjében.