Klasszikus kerti bútorok modern csavarral

Egy minőségi kerti bútor nem fakul a napon, stabil és sokáig nyúzható, így mindenképpen olyat válassz, amit hosszú távon is el tudsz képzelni otthonod részeként. A klasszikus formavilág biztonságos, mert elegáns, és időtálló. Ezek a darabok nem mennek ki egy év után a divatból, évekig használhatod őket, anélkül, hogy megunnád.


A minőségi wellness eszközökre és kültéri kikapcsolódásra szakosodott SpaTrend kínálatában rengeteg klasszikus megjelenésű kerti bútor közül választhatsz. Ha akarod belőlük állíthatod össze az egész bútorparkot az étkezőtől, az ülőgarnitúrán át a napozóig. Az egyes típusok egymással kiválóan vegyíthetőek, mert stílusban, hangulatban és anyaghasználatban is tökéletesen passzolnak egymáshoz. A Domus Ventures bútorcsalád fonott bútorai a rattanok könnyedségét, természetes megjelenését és hagyományos kerti bútor hangulatot nyújtanak, amit egy modern (és nagyon hasznos) csavarral tesznek kortárssá.

A bútorok ugyanis nem rattanból, hanem annak az időjárásálló és könnyen gondozható változatából, polyrattanból készülnek. Míg a rattan érzékeny a vízre, a szárazságra, az erős napfényre és rendszeres ápolás híján hamar törik és sérül érzékeny anyaga, addig a polyrattan ezeket a gyengeségeket már kiküszöbölte. A polyrattan jól bírja a vizet, nem szívja magába, ezért gyorsan szárad eső után és takarítani is egyszerű, hiszen szinte lepereg róla a kosz. Az UV sugarak hatására sem veszíti el színét és nem válik sérülékennyé vagy törékennyé az anyag, tehát akár egész évben kint hagyható a kertben a bútor. Egy védőhuzat éppen elég védelem az időjárásálló bútorok számára.

A barátságosan lekerekített dizájn hívogatóan csábít a polyrattan bútorok használatára, amiket az ülőfelületeket bevonó puha borítás tesz még ellenállhatatlanabbá. Ezeknél a szetteknél a jachtokon gyakran alkalmazott műbőr borítás kap fontos szerepet, ami vízálló tulajdonságai miatt olyan népszerű. Akárcsak a fonott részről, innen is lepereg a víz, tehát egy nyári zápor után elég lesöpörni róla a vízcseppeket és szinte azonnal használatba is veheted a bútorokat.

A kellemesen nagy méretű, de ennek ellenére nem túlontúl nehéz bútorok kezelhető súlyáról a tartós és stabil alumínium váz gondoskodik, ami - akárcsak a kerti bútorok többi része - prémium minőséget képvisel.

Ha te is olyan stílusos, könnyen kezelhető, kényelmes örök darabokat keresel a kertedbe, amelyek egy hívogató és pihentető kültéri teret hoznak létre, akkor válogass kedvedre a Domus Ventures polyrattan kert bútoraiból!