Kristálytiszta víz a medencében könnyen, gyorsan

Felfújhatós, úszó vagy masszázs, mindegy milyen medencéd van, nagy kihívást jelent hosszú távon megőrizni a víz frissességét, selymességét és tisztaságát. Erre a kihívásra egy holland cég válaszolt, akik olyan adalékanyagot fejlesztettek, amivel mindez heti 5 perces munkával elérhető.


Az AquaFinesse adalékanyag nagyszerűségét nehéz egyetlen szóban összefoglalni. Környezet- és bőrbarát, tehát kisgyerekes családok és érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Nem minősül vegyszernek, mégis gondoskodik róla a víz hosszú távon megőrizze tisztaságát. Mindehhez ráadásul csak heti 5 perces munkát jelent. Nem véletlenül imádják a medence tulajok!

Az adalékanyag használata pofon egyszerű: elég hetente egyszer kimérni a medence vízéhez igazított mennyiséget, majd a vízhez adni. Ezután már csak egy lassan lebomló klór tablettára lesz szükség és kész is. Nem kell pH-t mérni, nincs habzásgátlás, a szert mindent elvégez helyetted.

Mivel a készítmény meggyengíti a vízbe került baktériumok védőburkát már egy kevés klór is képes elbánni velük. Ég veled zöldes lerakódás és nyálkás vízfelszín.

Ha a tökéletes vízkezelést keresed, amivel hónapig megőrizheted a víz tisztaságát és frissességét, az AquaFinesse lesz a válasz!