Maratoni úszásélmény a kertben

Szeretnéd megtapasztalni a végtelen úszás élményét anélkül, hogy küzdened kellene az elemekkel és a vízi ragadozók réme sem lebeg a fejed felett? Akkor válassz olyan medencét, amely ellenáramoltató rendszerével a kertedbe varázsolja az óceánok hangulatát.


Lassan vége a nyárnak, és az ősz már itt kopogtat. Az emberek visszatérnek a nyaralásból és kezdődik az iskola is. A hűvösebb napok azonban nemcsak kevesebb szabadidőt, hanem új lendületet is jelenthetnek. A nyári lazítás után ideje visszatérni az egészségesebb, tudatosabb életvitelhez. Ebben segít az Endless Pool, ami a sportolást, a nyaralás élményét és a tökéletes pihenést is a kertedbe szállítja!

A tenger sós illatát ugyan nem garantáljuk, de a végtelen úszás élménye a tiéd lehet az Endless Pools Fitness és Wellness medencével. A futásnál is kímélőbb és a testet alaposabban megmozgató úszás élményét maxolja ki a több sebességes ellenáramoltató rendszer, amely segítségével a kezdők és a versenyszerűen sportolók is edzhetnek.

A futógéppel és vízi aerobikot segítő támasztékokkal felszerelt medence két, jól elkülöníthető részből áll, egy az edzésnek és egy a pihenésnek szentelve. A teljes értékű masszázsmedenceként is használható hatalmas vízfelület az erőteljes mozgás után, minden ebből eredő fájdalomra helyben gyógyírt is nyújt, hogy a medencéből kiszállva csak a testedzés öröme kísérjen. 

Látogass el a SpaTrend Expóra (08.26-19.04) és személyesen is meggyőződhetsz az Endless Pool sokoldalúságáról!