Maximális jakuzzis élmény megfizethető áron

A masszázsmedence alapjaiban változtatja meg az emberek pihenését, minőségi relaxációt hozva az életükbe. Hogy sokan mégsem mernek belevágni a vásárlásba, annak leggyakrabban két oka van: a karbantartás bonyolultságától való félelem és az ár. A FreeFlow mindkét területen jelesre vizsgázik.


A FreeFlow jakuzzi a Watkins azon termékcsaládja, amihez egyedi gyártási technológiájának köszönhetően kedvező áron juthatunk hozzá, anélkül, hogy a kényelem vagy a teljesítmény területén kompromisszumot kellene kötnünk. A medencék teste gránitőrleményből került kiöntésre egyben, így a gyártás energia- és anyagigénye is a minőségi masszázsmedencéknél tapasztaltak alatt marad. Mivel a szerkezet tartós és stabil, nincs szükség belső merevítővázra sem, ezért szerényebb ár mellett sem kell lemondanod a minőségről. A belső szerkezet ugyanis nem tér el a gyártó drágább darabjaitól, ugyanazt az első osztályú szigetelést, masszázst és szűrőt kapod.

A külsejében szerény megjelenése és a gránitőrlemény anyaga természetes, kőhatású kinézetet kölcsönöz a jakuzzinak, ami miatt remekül illik majd a kertbe.

Változatos méretben, formában és jetkiosztással kapható FreeFlownak számtalan előnye van, amelyek kellemessé és problémamentessé teszik a használatát. Telepítése kifejezetten egyszerű, a legtöbb modell súlya nem éri el a 200 kg-t, ezért külön alapozásra vagy nagy tereprendezésre nincs szükség. A szállítás után szinte azonnal igénybe vehető, így évszaktól függetlenül könnyű az üzembe helyezése.

Ha szeretnél egy elnyűhetetlen, stabil működésű és kiváló hőszigetelésű wellness eszközt, amivel családod és saját egészségedért is rengeteg tehetsz, akkor a FreeFlow egyértelműen jó választás lesz számodra! Erkélyre, teraszra és kertbe ajánlott, de akár beltérre is telepítheted. Hőtartása viszont olyan jó, hogy még a téli hidegek során sem kell attól tartanod, hogy a víz hőmérséklete nagyon lecsökken vagy a villanyszámlád kúszik az egekbe. A könnyen és kis összegből is fenntartható jakuzzi ideális helyszín pihenésre, edzés utáni lazításra, mozgásszervi panaszok megelőzésére vagy enyhítésére és még a gyerekek vízbiztonsága is garantáltan javulni fog, ha egy ilyen élményeket kínáló medencében gyakorolhatják az úszómozdulatokat.