Holt-tengeri nyaralás otthon? Bármikor!

Igen, jól olvastad. Akár a saját kertedben, a saját medencédben élvezheted a Holt-tenger vizének előnyeit egy holland adalékanyagnak köszönhetően. Az AquaFinesse közkedvelt újításai között ott találod a csőtisztítót, a szűrőtisztítót és a híres holt-tengeri sót tartalmazó vízkezelőt, amivel medencédet és bőrödet is kényeztetheted.


Az AquaFinesse egy környezet- és bőrkímélő adalékanyagokat készítő holland cég, amely hosszú évek óta segít a masszázsmedencéket tisztán tartani. A csövekben lerakódott láthatatlan szennyeződés ellen küzdő Spa Clean világkiállításon még egy díjat is besöpört hatékonyságáért. Vízcserék közötti bevetésével meghosszabbíthatod a medence vízének felhasználhatóságát. Tovább marad tiszta a víz, így ritkábban kell majd cserélned.

Szűrőtisztító tablettájuk gyorsan és kíméletlenül távolítja el a szűrőről a lerakódásokat. Könnyű és gyors használni, ami lerövidíti a medence tisztításának fáradtságos munkáját!

Most pedig még egy szintet lépett felfelé a cég és az egyik legnépszerűbb terméküket a holt-tengeri só áldásos hatásával ruházta fel.

A vizet hosszan tisztán és frissen tartó készítményhez egy nagy zacskó Holt-tengeri só is érkezik, ami kifejezetten jót tesz az érzékeny bőrnek, lágyítja a vizet és kellemes gyógyvizes fürdővé változtatja a jakuzzizást! A készítmény heti 5 perc munkát ad mindössze, de a fürdésélményt és a víztisztaságot jelentősen növeli.

Ha pedig még különlegesebbé és a testre, lélekre egyaránt gyógyító hatású szeánsszá változtatnád a masszázsmedence használatot, akkor próbáld ki az AquaFinesse illatkristályait is. Ezeket a kifejezetten jakuzzikhoz fejlesztett illataromák a tökéletes spa élményt varázsolják az otthonodba!