Holt-tengeri nyaralás? Akár a saját otthonodban is!

Igen, jól olvastad. Akár a saját kertedben, a saját medencédben élvezheted a Holt-tenger vizének előnyeit egy holland adalékanyagnak köszönhetően. Az AquaFinesse közkedvelt újításai között ott találod a csőtisztítót, a szűrőtisztítót és a híres holt-tengeri sót tartalmazó vízkezelőt, amivel medencédet és bőrödet is kényeztetheted.


"A víz kellemesen lágy és a kis mennyiségben adagolt klór nem irritálja a bőrt. Természetesen az Aquafinesse az előírt mennyiségben minden héten bele kerül a medencébe. A tengervíz minden esetben jótékony hatással volt ránk a nyaralások alatt, most ezt már télen is megkaphatjuk a medencénkben." - Mész Tamás

Az AquaFinesse egy környezet- és bőrkímélő adalékanyagokat készítő holland cég, amely hosszú évek óta segít a masszázsmedencéket tisztán tartani. A csövekben lerakódott láthatatlan szennyeződés ellen küzdő Spa Clean világkiállításon még egy díjat is besöpört hatékonyságáért. Vízcserék közötti AquaFinesse használattal meghosszabbíthatod a medence vízének felhasználhatóságát. Tovább marad tiszta, friss és jó illatú a víz, és így ráadásul ritkábban kell majd cserélned.

Szűrőtisztító tablettájuk gyorsan és kíméletlenül távolítja el a szűrőről a lerakódásokat. Könnyű és gyors használni, ami lerövidíti a medence tisztításának fáradtságos munkáját! A rendszeres szűrőtisztás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a vízbe oldódott szennyeződésekkel ne találkozz a medence térben, ott csak  kristálytiszta víz fogadjon. Nem kell hajszálakkal,  lehullott levelekkel, bogarakkal osztoznod a jakuzzin, mert a szűrő megakasztja ezek visszaáramlását. Hogy könnyebb legyen eltávolítani a szűrőről ezeket a lerakódásokat, vesd be az AquaFiness szakértelmét és egy erős vízsugárral öblítsd át őket. Ezután mehetnek is vissza és folytatódhat a hidromasszázs.

A tisztítók és tabletták segítenek mindig fürdésre alkalmas minőségben tartani a vizet, de az AquaFinesse fejlesztői nem érték be ennyivel. Hogy még magasabb szintre emeljék az otthoni pihenést, már a holt-tengeri só áldásos hatásával is felruházhatod a masszázsmedencéd vizét!

"Hihetetlen! Hihetetlen! Évek óta szenvedtem az ekcémámmal és különböző bőrbetegségekkel. Hallottam a holt-tengeri só hatásáról már korábban is, de sosem volt alkalmam kipróbálni. Évek óta használom a jakuzzimat, és nagyon megörültem, amikor az AquaFinesse megjelent ezzel a csodával. 1 hónap rendszeres használat után minden bőrproblémám megszűnt!!! Nagyon boldogan írtam le ezt a véleményt! - Kovács Gergelyné

Az AquaFinesse vízkezelő szett egy a vizet hosszan tisztán és frissen tartó készítmény, amihez egy nagy zacskó Holt-tengeri só is érkezik.  Ez az adalék kifejezetten jót tesz az érzékeny bőrnek, lágyítja a vizet és kellemes gyógyvizes fürdővé változtatja a jakuzzizást! A készítmény heti 5 perc munkát ad mindössze, de a fürdésélményt és a víztisztaságot jelentősen növeli.

A speciális só keverék elhozza otthonodba a holt-tengeri fürdőzés terápiás hatását, anélkül, hogy el kellene hagynod a kertedet. Az AquaFinesse vízkezelő szett - Holt-tengeri sóval nem szárítja a bőrt, javítja a bőrproblémákat és a vizet is lágyan, illatosan és tisztán tartja. Mivel a készítmény hatékonyan elbánik a víz szennyeződést okozó baktériumok védőrétegével, ezért nem kell nagy mennyiségű klórt adagolni a vízhez. Ez ugyancsak segít, hogy még a hosszabb fürdőzések alatt se száradjon, irritálódjon a bőr a meleg vízben!

Legyen saját gyógyfürdőd a kertedbe az AquaFinesse segítségével!