Őszi segítség: medence porszívó

Ahogy haladunk előre az őszben, úgy válnak egyre hűvösebbé a reggelek és az esték. Így a masszázsmedence meleg vízében kezdeni vagy befejezni a napot is egyre csalogatóbbá válik. A fokozott használat pedig fokozott koszolódással is jár. Itt jön a képbe a víztisztaságot megvédő medence porszívó!


Az ősszel nagy számban hulló falevelek és egyéb növényi részek, na meg a szél által felkavart szálló por és homok is hamar leülepszik a vízben. A nehéz vagy nagy méretű szennyeződéseket a szűrővel kiszűrni nem is olyan egyszerű, pláne ha már leültek az aljzatra vagy az ülésekre. Ilyenkor jelent hatalmas segítséget a medence porszívó!

Ez az egyszerű eszköz megkönnyíti a medence tisztán tartását az őszi időszakban is, használata pedig tényleg gyerekjáték. Nagy előnye, hogy nem igényel elektromosságot, tehát bárhol, a kert legtávolabbi pontján is használható. A Spa Vac a vákuum erejét veti be a siker érdekében, így könnyen megbirkózik a nehezebb és nagyobb szennyeződésekkel is. Nem kell az apró kavicsokat és leveket a medence alján vadászni, a porszívó egy-kettőre megoldja ezt.

A videóból látszik, hogy milyen könnyen használható. Akár a gyerekekre is rábízható a medence takarításának ez a feladata! Szerezd be most a medence porszívódat 25% kedvezménnyel!