Legyen minden nap nyaralás a megfizethető luxus jakuzzival

A jakuzzi csak addig tűnik drága luxus terméknek, amíg rá nem jössz, hogy a professzionális szerkezetek milyen hatékonyak, energiatakarékosak és használatuk milyen hatalmas minőségi javulást hoz az életedbe. Ez után már elérhető luxusként tekintesz majd rájuk!


A közel 50 éves tapasztalattal rendelkező medencegyártó jakuzzijában minden megtalálható, ami a költséghatékony üzemeltetéshez és a maximális élményhez kell. A tágas és megjelenésükben is elegáns HotSpring masszázsmedencék megnyerő külső jegyei, még lenyűgözőbb belsőt rejtenek. Hőszigetelése első osztályú, a thermo tetőt a gyártó saját maga készíti, hogy az a lehető legpontosabban illeszkedjen a medencére. Ennek és a hatékony fűtésnek köszönhetően, az 5 személyes Envoy üzemeltetési költsége például havi 5000 forint alatt marad. Ennyiért akár minden nap élvezheted a minden igényt kielégítő luxus pihenést egyedül vagy szeretteiddel.

Az Envoy 4 ülőhelyével és egy 1 fekvőhelyével a HotSpring egyik legnépszerűbb medencéje, hiszen mindent megtalálhatsz benne, ami a tökéletes hidromasszázs élményhez kell. Sőt! A 43 befúvót kínáló páratlan masszázskiosztása mellett vízesés, változtatható színű víz alatti világítás is vár rád, hogy még teljeskörűbb legyen a nyaralás élménye!

Baráti beszélgetésekhez, romantikus estékhez és stresszcsökkentő lazításokhoz is ideális medence a HotSpring Envoy. Ezt a luxus erőgépet úgy tervezték, hogy gyártása és használata során is a legkisebb terhet jelentse a környezetre és az áramszámládra nézve. Így lehetett a jakuzziból elérhető luxustárgy, amit ugyanúgy beszerelhetsz a belvárosi lakásba, mint a kertes ház teraszára!