Legyen minden nap nyaralás egy otthoni masszázsmedencével

A jakuzzi csak addig tűnik drága luxus terméknek, amíg rá nem jössz, hogy a professzionális szerkezetek milyen hatékonyak, energiatakarékosak és használatuk milyen hatalmas minőségi javulást hoz az életedbe. Ez után már elérhető luxusként tekintesz majd rájuk!


A Hot Spring közel 50 éves tapasztalattal rendelkező medencegyártó, amely masszázsmedencéiben minden megtalálhatsz a költséghatékony üzemeltetéshez és a maximális élményhez. A tágas és megjelenésükben is elegáns Hot Spring jakuzzik megnyerő külső jegyei, még lenyűgözőbb belsőt rejtenek. Hőszigetelésük első osztályú, a thermo tetőt a gyártó saját maga készíti, hogy az a lehető legpontosabban illeszkedjen a medencére és ezzel gyakorlatilag nullára csökkentse a víz- és hőveszteséget. Ennek és a hatékony fűtésnek köszönhetően, az 5 személyes Envoy üzemeltetési költsége például havi pár ezer forintból kigazdálkodható. Ennyiért naponta élvezheted a minden igényt kielégítő luxus pihenést egyedül vagy szeretteiddel.

Ha még pontosan nem tudod milyen jakuzzit szeretnél, akkor a kutakodást kezd az Envoy medencével, ami 4 ülőhelyével és egy 1 fekvőhelyével a Hot Spring egyik legnépszerűbb medencéje, hiszen mindent megtalálhatsz benne, ami a tökéletes hidromasszázs élményhez kell. Sőt! A 43 befúvót kínáló páratlan masszázskiosztása mellett vízesés, változtatható színű víz alatti világítás is vár rád, hogy teljeskörű legyen az otthoni nyaralás élménye!

Baráti beszélgetésekhez, romantikus estékhez és stresszcsökkentő lazításokhoz is ideális medence a Hot Spring Envoy. Ezt a luxus erőgépet úgy tervezték, hogy gyártása és használata során is a legkisebb terhet jelentse a környezetre és az áramszámládra nézve. Így lehetett a jakuzziból elérhető luxustárgy, amit ugyanúgy beszerelhetsz a belvárosi lakásba, mint a kertes ház teraszára!

Most megújult köntösben vár a Hot Spring oldala, ahol minden megtudhatsz a cég medencéiről és a meleg vizes hidromasszázs egészségügyi előnyeiről! Letöltheted a vásárlási útmutató a könnyebb választásért és foglalhatsz időpontot egy jakuzzi tesztre, ahol a saját bőrödön tapasztalhatod a profi masszázsmedencék erejét!