Puha, de nem felfújható jakuzzi a tartós örömért

A felfújható jakuzzik egyre népszerűbbek olcsóságuknak köszönhetően, de tartósságuk, hőszigetelésük és masszázsélményük is elmarad egy profi masszázsmedencétől. A Softub medencében megtalálod a kényelmes hordozhatóság, a puha falak és a felosztás nélküli belső tér minden előnyét, de rendkívül tartós, garantáltan télálló és valódi masszázsélményt kínál, nem csak pezsgőfürdőt!


A Softub a jakuzzi piacon egyedülálló medencetípus, ami nem felfújható, ezért sokkal jobb a tartása (az oldalára akár rá is ülhetsz), de mégis puha és minimális súllyal rendelkezik. A motorral együtt sem éri el a 100 kg-t, ráadásul formája miatt könnyen gurítható. Itt nem kell attól tartanod, hogy egy aprócska egyenetlenség kiszúrja a medencét. Külső borítása ellenálló, hőtartó anyagból készül, amit thermo tetők gyártásához használnak eredendően, így a medence hőtartásával biztosan nem lesznek gondjaid.

Borítása, könnyedsége mellett kifejezett előnye a csendessége is, ami erős masszázzsal és víz alatti fényterápiás világítással egészül ki. A Softub medencében megtalálható a profi jakuzzi minőségi hőtartása, vízszűrése és masszázsélménye, ami valóban víz és levegő keverékének befúvásával éri el a masszírozó hatást. Időjárásálló kialakítása miatt ez egy valóban négy évszakos medence, ami ugyanolyan jól viseli a tűző nyári napot, mint a téli fagyokat. Rendkívül energiatakarékos és környezettudatos a kialakítása, hiszen a  medence a masszázs és keringető motor által keletkezett hőt vízmelegítésre használja. Ez pedig a pénztárcádnak lesz különösen jó hír, hiszen akár minden nap élvezheted a hidromasszázs egészségügyi előnyét, anélkül, hogy a hó végi villanyszámla kellemetlen meglepetéseket tartogatna. 

Telepítése ennél egyszerűbb pedig már nem is lehetne. Nem kell plusz alapozás, bármilyen egyenes felületre azonnal lehelyezhető és feltölthető. A konnektorba bedugva pedig már indulhat is a relaxáló vízi masszázs.