Puhafalú jakuzzi gyerekeknek és felnőtteknek

A felfújható jakuzzik nagyon népszerűek, de tartósságuk, hőszigetelésük és masszázsélményük is elmarad egy profi masszázsmedencétől. A Softub medencében megtalálod a kényelmes hordozhatóság, a puha falak és a felosztás nélküli belső tér minden előnyét kompromisszum nélkül! A gyerekek és felnőttek legnagyobb örömére!


A Softub a jakuzzi piacon egyedülálló medencetípus, ami nem felfújható, ezért jó a tartása (az oldalára akár rá is ülhetsz), de mégis puha, egy kicsit össze is nyomható, hogy könnyebb legyen átvinned az ajtókon, és minimális súllyal rendelkezik.

A motorral együtt sem éri el a 100 kg-t, ráadásul formája miatt könnyen gurítható. Tehát ha magaddal vinnéd a nyaralódba vagy költözéskor, akkor rendkívül egyszerű dolgod lesz. Nem kell attól tartanod, hogy egy aprócska egyenetlenség kiszúrja vagy megsérti a medence puha borítását, mert az egy nagyon ellenálló és hőtartó anyagból készül, amit thermo tetők gyártásához használnak eredendően. Így biztos lehetsz benne, hogy a medence hőtartásával nem lesznek gondjaid.

A gyerekbarát borítás és a könnyedsége mellett kifejezett előnye a csendessége is, ami erős masszázzsal és víz alatti fényterápiás világítással egészül ki. A Softub medencékben megtalálható a profi jakuzzi minőségi hőtartása, vízszűrése és masszázsélménye, ami valóban víz és levegő keverékének befúvásával éri el a masszírozó hatást. Délelőtt a gyerekek pancsolhatnak benne, hogy aztán este pároddal élvezhessétek a tökéletes ellazulást és a pihentető masszást.

Időjárásálló kialakítása miatt ez egy valóban négy évszakos medence, ami ugyanolyan jól viseli a tűző nyári napot, mint a téli fagyokat. Ha vízimádó gyerekeid vannak vagy egy különlegességgel szeretnéd feldobni az akár bérelt lakásod, akkor a Softub lehet a tökéletes megoldás számodra!

Rendkívül energiatakarékos és környezettudatos a kialakítása, hiszen a  medence a masszázs és keringető motor által keletkezett hőt vízmelegítésre használja. Ez pedig a pénztárcádnak lesz különösen jó hír, hiszen akár minden nap élvezheted a hidromasszázs egészségügyi előnyét, anélkül, hogy a hó végi villanyszámla kellemetlen meglepetéseket tartogatna. 

Telepítése pedig aligha lehetne egyszerűbb. Nem kell plusz alapozás, bármilyen egyenes felületre azonnal lehelyezhető és feltölthető. A konnektorba bedugva pedig már indulhat is a relaxáló vízi masszázs vagy a vidám pancsolás a legkisebbekkel.