Romantikus és családi jakuzzi egyben

Egy minőségi jakuzzi hosszú évekre, akár évtizedekre szóló befektetés. Ennyi idő alatt pedig rengeteg minden változhat. Jöhetnek vagy éppen kirepülhetnek a gyerekek, amit ideális esetben a jakuzzi is képes lekövetni. A HotSpring Propel pont ilyen.


Az 5 személyes Propel egy közepes méretű masszázsmedence, amelynek az a különlegessége, hogy két fekvőhellyel is rendelkezik. Emiatt tökéletes páros pihenésre, romantikus fürdőzésre a hétvégén, de a három ülőhely és a viszonylag nagy belső tér gyerekes családok számára is ideális választássá teszi a medencét.

A kisgyerekek játszhatnak a vízben, a nagyobbak pihentethetik az egész napos tevékenység és edzések után fáradt izmaikat, a felnőtteknek pedig tökéletes stresszlevezető a meleg víz és az állítható erősségű masszázs. Az 5 hely ráadásul eltérő masszázst kínál, ami segít abban, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes helyet. Ha pedig minden helyen eltöltesz egy kis időt, akkor kellemes és teljes testmasszázsban lesz részed.

A Propel jakuzzi a HotSpring masszázsmedencék, HotSpot szériájába tartozik és mint ilyen, hozza a több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkező cég minden tudását, technikai vívmányát és elegáns megjelenését. A szemet gyönyörködtető külső és belső kialakítás egy technikailag fejlett, kényelmes és pénztárcabarát működéssel bíró jakuzzit takar.

Rendkívül jó hőszigetelése miatt a medence akkor a leggazdaságosabb, ha folyamatosan működik, így ideális társ az egészségesebb élet és a stresszűző szokások kialakításához. A heti többszöri, akár napi masszázsmedence használat egészségégügyi és szociális előnyeit élvezve a hétköznapok vidámabbá és kiegyensúlyozottabbá válnak majd.

Gyere el a SpaTrend ürömi központjába és próbáld ki személyesen az ülések kényelmét, biztos beleszeretsz majd!