Jakuzzi, életre szóló karácsonyi ajándék a családnak

Egy minőségi jakuzzi hosszú évekre, akár évtizedekre szóló befektetés. Ennyi idő alatt pedig rengeteg minden változhat. Jöhetnek vagy éppen kirepülhetnek a gyerekek, amit ideális esetben a jakuzzi is képes lekövetni. Családi modellt választva, hű társad lesz a masszázsmedence az élet nagy eseményeinél!


Ha hosszú, tényleg több évtizedes távban gondolkodsz, akkor egy közepes méretű masszázsmedence lesz a jó választás. Ebben ugyanolyan kellemes lesz az én-idő eltöltése, mint a családi pancsolás. A maximális ellazulás érdemében legalább egy fekvőhely is legyen benne, ami a teljes testet képes átmasszírozni. Így a hétvégi romantikus fürdőzések mellett sportolás utáni lazításra vagy munka utáni stresszoldásra is tökéletes lesz a medencéd.

A HotSpring és a Caldera Spas kiváló minőségű, költséghatékony és változatos masszázsprogramokkal rendelkező modelljei minden élethelyzetben segítségedre lesznek.

A kisgyerekek játszhatnak a vízben, és megismerhetik a vízbiztonságot és az úszás örömét. A nagyobbak pihentethetik a iskolapadban vagy az edzésen merevvé váló izmaikat, a felnőtteknek pedig tökéletes stresszlevezető a meleg víz és az állítható erősségű masszázs. Az idősebb családtagok pedig fájó ízületeiket tehermentesíthetik és könnyített körülmények között élvezhetik a mozgást.

Az 5-6 férőhelyes modellek kellően tágasak és sokféle programjuknak köszönhetően mindenki megtalálja majd a számára tökéleteset. A körkörös terápiát alkalmazó medencékben minden férőhely eltérő masszázst kínál, ha pedig minden helyen eltöltesz egy kis időt, akkor kellemes és teljes testre ható masszázsban lesz részetek.

A HotSpring és Caldera Spas masszázsmedencék 40 év tapasztalatát sűrítik magukba. A gyártó cég minden tudását, technikai vívmányát és elegáns megjelenését megtalálod a modern kinézetű jakuzzikban. A szemet gyönyörködtető külső és belső kialakítás minden esetben egy technikailag fejlett, kényelmes és pénztárcabarát működéssel bíró jakuzzit takar, amit könnyű kezelni, tisztítani és még könnyebb megszeretni.

Rendkívül jó hőszigetelésük miatt a medence akkor a leggazdaságosabb, ha folyamatosan működik, így ideális társ az egészségesebb élet és a stresszűző szokások kialakításához. A heti többszöri, akár napi masszázsmedence használat egészségégügyi és szociális előnyeiből profitálva a hétköznapok vidámabbá és kiegyensúlyozottabbá válnak majd.

Ne habozz hát! Vágj bele a jakuzzi vásárlásba, és rengeteg pozitív változást tapasztalsz majd családoddal, amit együtt élvezhettek! Hosszú éveken keresztül!