Sport és relaxáció egy helyen: Endless Pool

Úszásra, futásra, vízi aerobikra és természetesen relaxálásra is használható az Endless Pool, ami elhozza otthonodba végtelen mozgás örömét. Az Amerikában gyártott technológia ötvözi a masszázsmedencék és a folyók sodrásának erejét, így nem kell köröket róni ahhoz, hogy hosszú ideig ússz vagy éppen fuss.


Az Endless Pool lelke egy ellenáramoltató rendszer, amelyet távirányítóval irányíthatunk, akár egyenesen a vízből. Az alábbi videóból megismerhetitek a rendszer születésének körülményeit és egy kis ízelítőt kaphattok abból, hogy milyen széles körűen lehet használni ezt a medencét. Az első pillantásra is impozáns medence valójában két, de egymástól nem teljesen elkülönült részből áll. Az egyik a mozgásra, míg a másik a mozgás utáni, jól megérdemelt, pihenésre koncentrál. Mire használhatod az Endless Poolt?

A medence egyik fele egy teljes értékű, több férőhellyel és változatos jet, tehát masszázsfunkcióval ellátott jakuzzi, ahol kipihenheted magad, ellazíthatod az izmaidat és élvezheted a meleg vizes hidromasszázs minden egészségügyi előnyét.

A másik félben pedig az aktivitásé és a mozgásé a főszerep. Az ellenáramoltató rendszer a helyben úszást teszi lehetővé, így egy 50 méteres medence híján is képes leszel folyamatosan, fordulók nélkül úszni. Mivel az ellenáramoltatás erőssége állítható, ezért kezdőknek, úszni tanulóknak, rehabilitációban részt vevőknek és aktív sportolóknak is kellemes kihívást jelent. A rendszer emellett kiegészül egy futópaddal is, tehát az úszás mellett a futást is kipróbálhatod. Mi a jó a vízben futásban?

Kellemes extra erőfeszítést jelent az izmok számára a víz ellenállása, ami jobban megdolgoztat, mint a levegőn futás, ráadásul a víz felhajtó erejének köszönhetően, mindezt úgy teheted meg, hogy az ízületeidet is kíméled.

A medence oldalán külön kapaszkodókat is találsz majd, ha éppen vízi aerobikra, vízi tormára vagy vízi jógára vágysz! Nézd meg a videót és ha személyesen is megtekintenéd vagy kipróbálnád az Endless Poolban rejlő fantasztikus potenciált, gyere el a SpaTrend Expo Global eseményre, Ürömön.