Fitnesz medence pihenésre és sportra is

Az Endless Pool egy olyan komplex medence, amelyet sportolásra, rekreációra és pihenésre is egyaránt használhatsz. Az Amerikában gyártott wellness eszköz két jól elkülönített részből áll, hogy minél jobban kihasználhasd a többfunkciós teret. 


A többféle méretben és kialakítással elérhető Endless Pool rendszerek komplex, egyszerűen telepíthető egysége izgalmas keveréke az úszó- és a masszázsmedencének. Külön helyet kapott a relaxálást segítő masszázsrendszer, erős és állítható befúvókkal valamint a sportolásra, vízi aerobikra és a nagyobb medencékben úszásra és futásra is alkalmas terület.

A medence egyik fele tehát egy teljes értékű, több férőhellyel és változatos jet, tehát masszázsfunkcióval ellátott jakuzzi, ahol kipihenheted magad, ellazíthatod az izmaidat és élvezheted a meleg vizes hidromasszázs minden egészségügyi előnyét. Sportolás előtt bemelegítéshez vagy nap végi lazításhoz is tökéletes helyszín, ahol levezetheted a feszültséget.

Ezzel szemben kapott helyet a sportolásra kialakított rész, ami a statikus pihenés helyett az aktív pihenést helyezi a fókuszba. Az Endless Pool Fitness System ezen részének lelke egy ellenáramoltató rendszer, amelyet távirányítóval irányíthatsz, akár egyenesen a vízből. Egy folyó sodrásának (több fokozatban állítható) erejét szimulál gép lehetővé teszi, hogy kis helyen is élvezhesd a végtelen úszás örömét.

A rendszer segítségével nem kell 50 méteres medencét építtetned a kert végében vagy uszodát keresned a környéken, mert képes leszel órákig úszni folyamatosan, fordulók nélkül. Mivel az ellenáramoltatás erőssége állítható, ezért kezdőknek, úszni tanulóknak, rehabilitációban részt vevőknek és aktív, sőt profi sportolóknak is kellemes kihívást jelent. A rendszer emellett kiegészíthető egy futópaddal is, tehát az úszás mellett a futást is kipróbálhatod. Mi a jó a vízben futásban?

Kellemes extra erőfeszítést jelent az izmok számára a víz ellenállása, ami jobban megdolgoztat, mint a levegőn futás, ráadásul a víz felhajtó erejének köszönhetően, mindezt úgy teheted meg, hogy az ízületeidet is kíméled. A vízben végzett séta még az idősebb vagy mozgásukban korlátozott családtagok számára is hasznos mozgásforma, ami egyszerre kíméli és megdolgoztatja a testet.

A medence oldalán pedig külön kapaszkodókat is találsz, ha éppen vízi aerobikra, vízi tormára vagy vízi jógára vágysz! 

Ha szeretnéd a vízi sportot a mindennapjaid részévé tenni, de nem akarsz lemondani a jakuzzi nyújtotta örömökről sem, akkor ez a profi szerkezet lesz a megoldás! Látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és személyesen is megtekintheted ezt a kivételes wellness eszközt!