Teljes értékű masszázsmedence, megfizethető áron

Évente 30 000 ember választja a FreeFlow masszázsmedencék megbízhatóságát, tartósságát és magas minőségű hidromasszázs kínálatát. A különleges gyártási technológiája miatt alacsony tartott ár egy teljes értékű jakuzzit takar, ami évtizedekig szolgálhatja a családot.


Kiváló szigetelés, tartós anyagok és magas minőségű hidromasszázsélmény. Ezeket kínálja a masszázsmedencék belépő kategóriája, amelynek megjelenése tetszetős, ára pedig megfizethető. A gránitőrleményből készült héj gyártási technológiája gyors elkészítést és olcsóbb megvalósítást tesz lehetővé, ahogy arról a videóban bővebben beszél Vezse Roland, a masszázsmedencékkel több évtizede foglalkozó üzletember. Az anyag kinézete a természetes kő érzetét kelti, így kertek tökéletes kiegészítője, tartós és kemény anyagának pedig plusz erőssége, hogy karc- és ütésálló. Ennek köszönhetően a FreeFlow medencék tényleg több generációs medencék is lehetnek.

A több típusban, méretben és színben elérhető FreeFlow masszázsmedencék ára kedvező, de emiatt mégsem kell attól tartania, hogy kompromisszumot kötött a hidromasszázs élmény minőségének rovására. A medence technikája, csőrendszere és befúvói ugyanolyan magas minőséget képviselnek a Watkinsnál, mint a cég egyéb medence családjai, például a HotSpring vagy a Caldera Spas.

Tudj meg többet a videóból erről a nagyszerű típusról, és ha megtetszett valamelyik vagy még több kérdésed lenne az otthoni wellness témakörében, keresd bátran a SpaTrend szakértőit.