Túl sok az ülőmunka és a monitorozás? Egy masszázsmedence segíthet!

Bármennyire is egyszerűvé teszi életünket a számítógép és az okostelefon, rengeteg új kihívással kell szembenéznünk a gyakori használatuk miatt. Az egyik ilyen a nyaki merevség és fájdalom, ami a természetellenes tartás egyenes következménye. Mit tehetünk?


Kézenfekvő megoldás az okos eszközök használatának mérséklése, sport és jóga gyakorlása mellett. Sajnos nem mindig tehetjük meg, hogy mellőzzük vagy  csökkentjük a monitorok használatát, különösen a mostani időszakban, így marad a lazító masszázs és nyaktorna.

Ha idült problémáról van szó, akkor érdemes profira bízni a terület ellazítását, hogy az idegpályák és az izmok se sérüljenek az érzékeny, nyaki részen. Szerencsére ma már mázhoz is jön az enyhet adó masszőr a Caldera Spas masszázsmedence képében.

Jelenleg ez az egyetlen nagy masszázsmedence gyártó cég, ami a nyaki területekre irányuló befúvóval is felszerelte hidromasszázs egységét. A váll és nyak izmait hatékonyan ellazító, állítható erejű vízsugár szinte azonnali enyhet ad, a meleg víz pedig további relaxáló hatást nyújt, így az eredmény garantált. Akár minden nap élvezheti saját otthonában a pihentető és frissítő masszázst!