Vízkezelési tippek őszre jakuzzihoz

A kiváló minőségű jakuzzik hasznos fejlesztései közé tartozik a kiváló szűrőrendszer, ami segít a meleg vizet mindig tisztán és frissen tartani. Csakhogy a sokat bíró szűrők kapacitása is elfogy egyszer és ahogy telítődnek, úgy romlik a vízminőség is. A tiszta vízhez tehát fontos, hogy a szűrő is tiszta legyen.


A HotSpring Limelight jakuzzik no bypass rendszere minden egyes vízcseppet megszűr, hogy garantálja a maximális víztisztaságot. Ebben a rendszerben egyetlen vízcsepp sem kerülheti el a szűrőt, amelyek ennek köszönhetően hosszú ideig őrzik a víz tisztaságát. Az olajos, zsíros szennyeződések azonban egy idő után felgyűlnek a szűrőben és elzárják a víz útját, így a szűrőrendszer hatékonysága csökken.

Hogy ez ne következzen be és mindig friss víz várjon a medencében, használj AquaFinesse szűrőtablettát, ami eltávolítja a káros és tömítő hatású szennyeződéseket.

Az AquaFinesse víz- és bőrbarát készítményeit nagyon egyszerű használni, nincs ez másként a Filter Cleaner tablettákkal sem. A dobozos kiszerelésben 20 tablettát találsz majd, amiket egy vödör meleg vízben kell feloldani, majd ebben áztatni a szűrőket. A készítmény leoldja a szűrőről a makacs koszt is, de hogy biztosra menj, mosd át a szűrőket egy nagy nyomású slaggal, hogy a víz levigye a feloldott szennyeződéseket.

Heti egyszeri szűrőtisztítással kitolhatod a vízcserét, hiszen a jakuzziban mindig friss, illatos és tiszta víz vár majd rád az AquaFinesse segítségével!