Nedvességpótló kezelés nyarlás előtt és után

Bármennyit is iszunk nyáron, az erős napsütés, a sok szabadban töltött perc és az estébe nyúló programok, nyomot hagynak a bőrön, amit tudatos bőrápolással tudunk orvosolni. A nedvességpótlás nyaralás előtt és után különösen fontos, hogy a szabadság alatt csak a kikapcsolódára koncentrálhassunk.


A napi bőrápolás mellett érdemes a legmelegebb hónapoban beiktatni egy erőteljesebb hatású, intenzív kezelést, amely nagy dózisban adja meg a bőrnek azokat a tápanyagokat, amire szüksége van. A !QMS Medicosmetics nyári kezelése is ezt adja, felkészítve a bőrt a tengerparti, városi vagy éppen a repülőn tapasztalható behatásokra.

A napsütés szárító hatásának ellensúlyozására a Pre-Vacation Hydra Plus kezelés nagy dózisban pótolja a nedvességet, a vitaminokat és ásványi anyagokat a bőrben, majd segít bent is tartani azokat.

A teljesen fájdalommentes, spa jellegű kezelés egy kényeztető masszázsra hasonlít, amely orvosi tisztaságú és nagy hatékonyságú medikozmetikumokkal történik, kímélve, táplálva és kényeztetve a bőrt.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télre, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Tudjon meg többet a díjnyertes termékcsalád tagjairól.