Szervezz jakuzzis szilveszteri bulit - de hogyan?

Egy jakuzzis szilveszteri buli igazán nagyszerű befejezése lehet az óévnek és emlékezetes kezdete 2024-nek. De pontosan mire kell ügyelned egy ilyen buli során? Mik azok a tanácsok és tippek, amiket mindenképpen fogadj meg? Mutatjuk!


Hogy tökéletesen és stresszmentesen teljen az év vége, jöjjön 8 tanács, ami garantálja a sikert!

1. A bulit megelőző napon ellenőrizd masszázsmedencéd vízminőségét és alaposan tisztítsd ki a szűrőket, majd töröld tisztára a medence külső borítását.

2. Közvetlenül vendégek megérkezése előtt adj a vízhez egy keveset a kifejezetten masszázsmedencékhez ajánlott aromaterápiás illatkristályokból, hogy megteremtsd a tökéletes ünnepi hangulatot.

3. Amennyiben nem szeretnéd az újesztendőt azzal kezdeni, hogy chips és pogácsa maradványokat vakarászol ki masszázsmedence szűrőjéből, akkor célszerű bevezetni pár szabályt, melyet a buli résztvevőinek be kell tartania. Az első ilyen szabály az, hogy senki sem vihet ételt a medencébe. Alakíts ki egy megfelelő helyet a snackeknek és egyéb harapnivalóknak, de ez lehetőleg ne közvetlenül a medence mellett legyen. A könnyebbség érdekében kisebb falatokkal vagy grillen készített finomságokkal készülj. A meleg grill mellett várni az ínycsiklandó falatokra jól esik majd a kinti hidegben.

4. Bár a nagy mennyiségű alkohol és a meleg víz ritkán jó páros, most az egyszer lehetsz egy kicsit elnézőbb, hiszen mégis csak egy szilveszteri buliról van szó. De két dologra kiemelten figyelj: Először is vendégek és saját testi épséged érdekében tiltsd ki az üvegpoharakat masszázsmedencénkből. A jakuzzi tulajdonosoknak ez természetesen egyértelmű és úgymond „alap”, de vendégek nem biztos, hogy tisztában vannak ezzel az igen fontos szabállyal. A legegyszerűbb, ha már előre beszerzel pár garnitúra, üveghatású törhetetlen poharat, mely elegáns és környezetbarát alternatívája az eldobható műanyag poharaknak.

5. Másodsorban pedig emlékeztesd a vendégeket, hogy az alkoholos italok mellett ne feledkezzenek meg a megfelelő alkoholmentes folyadék bevitelről sem. Helyezz a medence közelébe több üveg ízesített vizet vagy üdítőt, így vendégek könnyen pótolhatják a meleg vízben vesztett folyadékot. A FreeFlow masszázsmedencék italtartójával sosem lesz messze a szükséges nedű!

6. Természetesen zene nélkül nem létezik jó szilveszteri buli! Készülj többféle válogatással, lejátszási listával, hogy a hangulathoz igazítva váltogathasd őket. Kezdhetsz egy nyugodtabb, lounge válogatással, de mindenképpen legyen jó pár pörgős, bulizós szám is betárazva. Személyes tapasztalatunk alapján azt javasoljuk, hogy az Activity se legyen elérhetetlen távolságban. Hajnali kettő után még a klasszikus társasok is sokkal szórakoztatóbbá válnak.

7. Kültéri masszázsmedence esetén fontos, hogy a meleg köntösökről, törülközőkről és papucsokról is gondoskodj előre. Tedd őket elérhető közelségbe, hogy a melegből kiszállva, mindenki rögtön beburkolózhasson és ne vacogva kelljen, vizesen a házhoz rohanni.

8. Jó házigazdaként teremtsd meg a szilveszteri buli kereteit, óvatosan irányíthatod is a vendégeket, de ne erőltess semmit. Könnyen előfordulhat, hogy a meghirdetett jakuzzi partiból az évtized táncos bulija vagy a legszuperebb pókerjátszma válik. Hagyd magad sodródni az eseményekkel és a házigazdai teendők mellett ne felejtsd el jól érezni magad! Boldog új évet!