-
Grillezett homárfarok
- írta: Peitli Csilla
- 2020.12.29
Ebből a különleges alapanyagból egy nagyon fonom és villantós vacsora készülhet, amelyet meglepően könnyen és gyorsan el lehet készíteni. Fél ...
-
Kenguru steak karamellizált hagymával
- írta: Peitli Csilla
- 2020.11.12
Itthon is egyre több helyen érhetőek el a különleges alapanyagok és szokatlan, de izgalmas húsok. Ilyen a kenguru is, ami ...
-
Grillezett polip Halloweenre
- írta: Peitli Csilla
- 2020.10.30
Ma már itthon is beszerezhető alapanyag a polip, ami megjelenése nyomán tökéletesen illeszkedik a halloweeni menüsorba. Aki szereti a tenger ...
-
Lópörkölt Keg-ben
- írta: Tarsoly László
- 2019.10.08
Szerettem volna egy olyan ételt készíteni a barátaimnak, mely ősi magyar recept alapjain nyugszik. Nehéz feladatnak bizonyult, mivel nem egy ...
-
Grillezett garnéla aioli mártással
- írta: Peitli Csilla
- 2020.07.26
A citrom és a fokhagyma a tengeri herkentyűk legkedvesebb ízesítői közé tartoznak, így ez a recept sem szűkölködik bennük. Ha ...
-
Cseresznyefa füstjén sült kecskecomb és lapocka
- írta: Tarsoly László
- 2019.10.12
Mit ad isten, tegnap az egyik régi barátunk berongyolt hozzánk egy teljes, egész konyhakészre vágott kecskével, hogy a szakértelmemre bízza ...