- írta: Peitli Csilla
A füstös ízek mestere: KED 2000
- írta: Peitli Csilla
- 2017.07.18
Füstös zamatok? Kiváló sütési élmény? Biztonságos grillezés? Ha te is ezt várod el a grilledtől, akkor a kamadó típusú, különleges kialakítású grillekkel próbálkozz, amelyek tudják mindezt, és még sokkal többet is.
Füstös zamatok? Kiváló sütési élmény? Biztonságos grillezés? Ha te is ezt várod el a grilledtől, akkor a kamadó típusú, különleges kialakítású grillekkel próbálkozz, amelyek tudják mindezt, és még sokkal többet is.
Sajátos formai kialakításában rejlik a kamadó grillek ereje. Hővisszaforgató rendszere kihozza a legtöbbet a faszénből, amelyből kevés is elegendő hosszú órákig tartó sütéshez is. A Broil King KEG 2000 ötvözi a kamadók legjobb tulajdonságait a modern technológia alapanyagaival, így egy tartós, elnyűhetetlen, gyorsan felmelegedő és sokáig meleg tartó grill született.
A méretes sütőfelülettel bíró grill lassú sütésekhez igazán ideális, mivel hoszú távon sem melegszik fel jelentősen az oldala, belül viszont állandó hőmérséklet uralkodik akár órákon át, anélkül, hogy be kellene avatkoznod a sütési folyamatba.
Többet szeretnél megtudni a KEG 2000-ről, akkor kattints a Grillpláza.hu oldalára.