Grillezz bárhol, bármikor

A hordozható grillek nagyágyúja hatalmas sütőfelületével vívta ki a mobil grillezés szerelmeseinek elismerését. Ha te sem ismersz akadályt, ami a grillezés és közéd állhatna, akkor szerezd be a Broil King Porta Chefet, ez a kis gép bárhova hűségesen elkísér.


Imádod a grillezést és sem térben, sem időben nem tűröd a kötöttségeket, akkor ez a bárhol és bármikor felállítható grill, hasznos rakodófelületeivel, erős lábaival és rozsdamentes acél égőfejeivel érted kiállt. A teljesen összecsukható és praktikus táskája segítségével könnyedén hordozható grill a megszokott mobilgrilleknél nagyobb sütőfelülettel rendelkezik, de igazi ereje abban rejlik, hogy teljesítménye alig marad el a nagyobb gázgrillekétől.

Szerényebb mérete ellenére is egy hatékony sütőt ismerhetünk meg a Porta Chef képében, amely meglepően jó felszereltséggel érkezik. Oldalsó polcai praktikus rakodó és előkészítő felületek, beépített teteje sokoldalú grillezést tesz lehetővé, levehető lábai pedig a hordozhatóságot segítik. Kompakt grill a nagyok erejével!