A meleg vizes hidromasszázs 3 verhetetlen hatásáról

A masszázsmedencék egyre szélesebb körben elérhetőek, így nő azok száma, akik személyesen is megtapasztalhatták a meleg vizes masszázs lazító és kényeztető hatását. A jakuzzi nem véletlenül lett a stresszmentes élet luxusának szimbóluma, de közel sem a relaxálás az egyetlen pozitívum, amit nyerhetsz a rendszeres használat által!


Hosszabb és aktívabb évek

A heti vagy akár napi rendszeres jakuzzihasználat javítja a fizikai és mentális képességeinket. Minél előbb építed be életedbe a 20 perces (vagy akár hosszabb) fürdőzést és masszázst, annál több előnyét élvezheted. A meleg víz hatására az izmok kilazulnak, a szív- és érrendszer edzésben marad és javul az állóképesség. Nem rossz ez az egy helyben üléstől, igaz? Minél többet használod a medencét, annál rugalmasabbak lesznek izmaid, így a jakuzzin kívül is aktívabb és tevékenyebb lehetsz.

Gyorsabb regeneráció

Akár izomlázról, kisebb húzódásokról vagy műtét utáni lábadozásról van szó, a masszázsmedence segít a gyógyulásban. A meleg víz fokozza a vérkeringést és így támogatja a tápanyagok és gyógyulást segítő anyagok szállítását a kritikus területre. Az erős masszázs ilyenkor ugyan nem ajánlott, de a Caldera Spas befúvóinak erőssége könnyedén állítható, ráadásul vannak kifejezetten olyan befúvói is, amelyek lágy vízsugarukkal a véráramlást stimulálását végzik, tehát két oldalról is élvezheted a regeneráló hatást. A Széles körű vízi terápiák című könyv (Dr. Bruce Becker és Dr. Andrew Cole tollából) egyértelműen kijelenti, hogy „a meleg vizes fürdő gyorsabb és tartósabb felépüléshez vezet.”

Stresszcsökkentés

A meleg vizes fürdő élvezete nem új keletű találmány, évezredek óta fordulnak hozzá az emberek, ha relaxálni akarnak. A pezsgőfürdő különlegessége, hogy a meleg víz hatását fokozza a masszírozás élvezetével, így a két pihentető tevékenység együtt és egymás erősítve fejti ki a kívánt hatást. Az izmok ellazulnak, így stressz okozta görcsök szépen, lassan felengednek. A test szó szerint kisimul a vízben, ez pedig az elmét is nyugtatja. A test olyannyira ellazul, hogy a víz felhajtó erejét kihasználva szinte lebeg, így még azok a gravitációs hatások sem terhelik, amelyek a szárazföldön természetesek. A teljes nyugalom jele az is, hogy a vérnyomás lecsökken és a kellemes masszázs hatására a boldogsághormonok is elöntik a szervezetet. Ezek a pozitív változások már 20 perc alatt lezajlanak a testben, tehát nem kell órákig a vízben ülni, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az otthoni wellnessből. Napi 20 perc és stresszmentesebb, egészségesebb, kipihentebb és fittebb leszel, mint valaha.