Bőrbarát víztisztítás: Miért kínál remek megoldást az Aquafinesse

A szakembereink hosszú ideje kísérleteztek azzal, hogy megtalálják a legmegfelelőbb víztisztító rendszert a masszázsmedencék számára. Kutatásaik során sikerült megalkotniuk egy olyan adalékot, ami egyszerűvé teszi a víz karbantartását – mindezt ráadásul a kemikáliák túlzott használata nélkül.


Az AquaFinesse használata pofon egyszerű: egy mérőpohár hetente, valamint gyakori szűrótisztítás, amelynek eredménye a kristálytiszta, higiénikus, kellemesen lágy fürdővíz. Az adalék használata során nincs szükség pH szabályozásra sem, hiszen az AquaFinesse termékek szinten tartják a víz pH szintjét. Az egyedülálló termékcsalád működésének lényege, hogy a medence faláról és a csőrendszeréből eltávolítja a baktériumokat tartalmazó, lerakódott biofilm réteget. Ezt követően a medencében lévő ózonfejlesztő, valamint a lecsökkentett mennyiségű szabad aktív klór könnyedén elpusztítja a vízben lévő baktériumokat. Ezután a szűrő elvégzi a dolgát, és a víz tartósan kristálytisztává válik.

További információkért kattintson a SpaTrend weboldalára, vagy látogasson el személyesen az ország több pontján is megtalálható bemutatótermeink egyikébe!

Címkék: