Legyen öné a világ legcsendesebb masszázsmedencéje

Kisgyerekek, hangra érzékeny szomszédok és állatok mellé is bátran ajánlható a világ legcsendesebb masszázsmedencéje, amely különleges Whisper technológiájának köszönhetően senkit nem zavar majd.


A masszázsmedencék világa évről-évre hozzá a különleges újdonságokat, amelyek között már minden speciális igényre találunk választ. Városi környezetbe szeretne medencét? Akkor a gyorsan telepíthető, könnyű és összenyomható Softubra van szüksége.

Ez az a masszázsmedence, ami a szűk terek és a városi együttélés szabályaihoz is igazodik. Csendes, így biztos nem zavar majd senkit, még a hajnali órákban sem. Kiválóan hőszigetel, hogy az erkélyekre és teraszokra is kikerülhessen. És nagyon puha a szerkezete és a borítása, hogy a már adott terek szabta határokat is könnyen vegye. Nincs olyan szűk ajtónyílás, amin ne lehetne átjuttatni, anélkül hogy szét kellene szedni vagy sérülés érné a borítást.

Február 28-áig a Nagy Softub Vásár keretein belül most ön is kedvezményes áron juthat hozzá a világ legcsendesebb medencéjéhez!