Vegyszerek nélkül is tisztán tarthatja masszázsmedencéjét

A holland szakemberek találmányával az érzékenyebb bőrű fürdőzőknek sem kell irtózniuk a masszázsmedence tisztításától.


Amikor vízkezelőkről beszélünk, sokak azonnal az orrfacsaróan klóros uszodai vegyszerek kellemetlen illatára gondolnak. Az Aquafinesse rendkívül kreatív csapata azonban egyszer és mindenkorra szeretne leszámolni az ilyen jellegű előítéletekkel: a jakuzzi tisztítása ugyanis ma már szinte teljesen bio módon is lehetséges.

Az Aquafinesse vízkezelői kíméletes, mégis alapos tisztítást biztosítanak. Használatuktól a kisgyermekes családoknak, vagy az érzékenyebb bőrrel rendelkező fürdőzőknek sem kell visszariadniuk. A sokszínű termékcsalád az alapcsomagoktól kezdve olyan különleges kiegészítőket is tartalmaz, mint például a speciális holt-tengeri só keveréket és ásványi anyag együttest ötvöző, kiemelten szenzitív bőr esetében is alkalmazható medence tisztító.

hat napon át tartó Black Friday keretein belül most ön is rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: november 19. és 24. között különleges akciókkal várja önt a SpaTrend! Rendezze be saját wellness terét, s találja meg az otthonához leginkább illő kiegészítőket a prémium minőségű jakuzzik, kerti bútorok, grillek, árnyékolók és szaunák világában.