Kivételes böjti étel: Grillezett garnéla thai módra

A tavasz a megújulás időszaka, amikor a testnek is jól esik, ha egy kis szünetet kap a nehéz ételektől és frissebb, kímélőbb, de nem kevésbé ízletes falatokkal táplálod. Ehhez hoztunk egy kiváló receptet, ami egyszerű és pár alapanyagból is gyönyörűen elkészíthető.


A tavasz a megújulás időszaka, amikor a testnek is jól esik, ha egy kis szünetet kap a nehéz ételektől és frissebb, kímélőbb, de nem kevésbé ízletes falatokkal táplálod. Ehhez hoztunk egy kiváló receptet, ami egyszerű és pár alapanyagból is gyönyörűen elkészíthető.

A garnéla pácához egy tálban keverd össze a thai szószt, az olajat, a friss gyömbért és a finomra vágott fokhagymát.

A pácba óvatosan forgasd bele a tisztított garnélákat, majd mehet a hűtőbe pihenni a rákocska.

Legalább egy órát hagyd állni, de ennél jóval több sem okoz károkat. Akár öt órát is pácolódhat az étel grillezés előtt.

A grillt ezúttal magas hőfokra állítsd, és mielőtt a felteszed a rákokat egy vékony olajréteget kenj fel a rácsokra

A recept folytatását és a hozzávalók pontos adatait itt találod.

Tudjon meg többet professzionális kanadai grillekről, ismerje meg az amerikai Hot Springmasszázsmedencék, vagy épp az esztétikus kerti bútorok által kínált lehetőségeket: látogasson el a több mint 3000 m2-es ürömi bemutatóterembe, ahol szakemberektől kaphat választ kérdéseire!

Kövesse grillezéssel kapcsolatos tanácsainkat, ötleteinket és legfrissebb termékeinket a broilkingbbq_hu Instagram oldalán is!

Címkék: