Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő masszázsmedencét?

Miért ne hozhatna azonnal megfelelő döntést masszázsmedencéje kiválasztása során? A körültekintő tájékozódás során rátalálhat álmai jakuzzijára. Most megtudhatja hogyan!


Az amerikai jakuzzikat forgalmazó SpaTrend csapata csaknem tizenöt éve foglalkozik masszázsmedencék ajánlásával, kiválasztásával, telepítésével és karbantartásával. Az évek során felhalmozódott sok- sok tapasztalatukat szívesen megosztják mindenkivel, aki élete első masszázsmedencéjének kiválasztása előtt áll, de akkor is, ha már második, vagy akár harmadik wellness eszközét vásárolja.

 Az Ön döntése hasonlít arra az érzésre, amikor a SpaTrend masszázsmedence szakértői határoztak arról, hogy mely masszázsmedence márkát, és mely modelleket választják ki ügyfeleinknek. Az ön döntése nagyon hosszú időre szól. A SpaTrend irányválasztásához igen jelentős mérlegelésre volt szükség, mert sok-sok ezer leendő masszázsmedence tulajdonos helyett hozta  meg ezt a nagyon is felelősségteljes döntést a cégvezető, Vezse Roland, és jutott arra az elhatározásra, hogy teljes szívvel és hittel a Hot Spring márka mellé áll a SpaTrend csapata.

Látogasson el a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra május 3. és 12- között, és találjon rá a SpaTrend szakértő segítségével arra a masszázsmedencére, mely örömet szerez majd az egész családnak!