Buli helyett jakuzzi parti

Ha buliznál is meg nem is, pihennél is, meg nem is, pörögnél is meg nem is, akkor a megoldás egy jakuzzi parti.


Ha buliznál is meg nem is, pihennél is, meg nem is, pörögnél is meg nem is, akkor a megoldás egy jakuzzi parti.

Péntek fél kettő, egész héten hajtottál és már csak egy dolog jár az eszedben: végre jön a hétvége. Rád fér a pihenés, sőt, megérdemled, mert egész eddig csak a munka volt Nyúlsz a telefonodért, hogy felhívd a barátaidat és leszervezz egy kiadós péntek esti lázat, egy igazi pörgős bulit valamelyik menő szórakozóhelyen.

Aztán megállsz egy pillanatra, amint végighúzod az ujjad a telefonod képernyőjén és eszedbe a jut a tömeg, ahogy egy ritmusra mozog a monoton zenére egy ilyen klubban – te fáradt vagy ehhez, elvégre egész héten keményen húztad az igát... de nyugdíjas sem vagy még, aki a híradó közben néha elszundikál. Mitévő legyél? Hogyan lehetne pihenés közben bulizni, tömeg nélkül jó társaságban lenni, és élvezni a finom italokat anélkül, hogy sorba kellene állnod a zsúfolt bárpultok előtt?

Fordítsuk meg a mondást: ha Mohamed nem megy a hegyhez, a hegynek kell elmennie Mohamedhez. Ha neked nincs kedved buliba menni, jöjjön a buli hozzád. Hívd meg a barátaidat egy „ha jöttök lesztek, ha hoztok esztek” partira, így a vendéglátásról sem kell gondoskodnod – és persze, hozzanak magukkal fürdőruhát is. A bejárati ajtót hagyd nyitva, vagy add meg mindenkinek a kapukódot. Egy órával későbbre hívd a vendégeket, mint ahogy te hazaérsz. Otthon bonts ki egy üveg finom bort, rakj fel valami kellemes zenét és ülj be a jakuzzidba. Élvezd, ahogy a vízsugár kimasszírozza belőled a hét fáradalmait.

Ha egy vendég megérkezik, mondd neki, hogy érezze otthon magát, vegyen egy poharat, aztán csobbanjon be melléd. A következő négy vendég is így tegyen, mert a Sovereign öt ülőhelyes, te pedig elfoglalhatod az egy fekvőhelyet. Aki késik, annak várnia kell a sorára. Ne aggódj semmi miatt, csak hagyd, hogy folyjon a buli körülötted, néha helyet cserélnek egymás mellett az emberek, új történeteket mesélnek, megtöltik a poharadat, és veled élvezik, ahogy a masszázsmedence átveszi a konyhától a buli szíve címet. Készülj fel a kevés alvásra, mert általában így indulnak azok a jakuzzi partik, melyek még másnap reggel is tartanak.

Címkék: