Saját bőrödön tapasztald meg!

Mi az a sok fúvóka a medencében? Hogyan masszíroznak? Hány fokra kell állítani a vízét? Vajon kényelmesen elfér benne négy ember?


Mi az a sok fúvóka a medencében? Hogyan masszíroznak? Hány fokra kell állítani a vízét? Vajon kényelmesen elfér benne négy ember?

Számtalan kérdés merül fel akkor, amikor fontolóra vesszük, beruházunk egy jakuzzira. Megtekintjük előtte a katalógust, összehasonlítjuk a modelleket, barátkozunk a színekkel, a medence űrtartalmával, de a száraz tények mellett mindvégig sejtjük, hogy dönteni csak akkor tudunk, ha személyesen is kipróbálhatjuk, milyen egy masszázsmedencében ülni.

Természetesen erre van mód, és hogy felcsigázzuk az érdeklődést, javasoljuk, hogy a 2015. június 3 és 6 között megrendezésre kerülő Jakuzzi Vásárt használjuk ki erre. A Csillagvár bevásárlóközpontban található Spa Planet bemutatóteremben a Caldera medencék széles választékával ismerkedhetünk meg, de emellett mód van a tesztelésre is.

A külön erre a célra kialakított jakuzzi-tesztszobában előre egyeztetett időpontban élvezhetjük a kellemes félhomályt, a fényterápiát és a semmihez sem fogható masszázsélményt. Épp úgy, ahogy otthoni körülmények között tennénk. A medencében eltöltött negyedóra pedig biztosan meggyőz minket arról, hogy miért lelkesednek egyre többen a jakuzzik nyújtotta masszázsélményért. 

Jakuzzi Vásár a Csillagvár Bevásárlóközpontban található Spa Planet bemutatóteremben 2015. június 3 és 6 között!

Címkék: