Hidratáló archab a nyár jolly jokere

A nagy melegben nemcsak a sminkelés, az arcápolás, de a megfelelő folyadékmennyiség bevitelével is akadhatnak gondjaink. Bár a krém nem iszik meg helyetted napi egy pohár vizet, abban igenis segít, hogy a bőröd ne veszítsen túl sokat a bevitt folyadékból. Ezért a habkönnyű Hydro Foam Mask, kellemes illatával, gyorsan felszívódó állagával és kivételes nedvességmegkötő képességével profi segítség a nyári arcápolásban.


A német orvoskozmetikai márka hab állagú krémje szokatlan textúrájával és friss, de nem tolakodó illatával az arckrémek elegáns, kifinomult vonulatát képviseli. Hűsítő és nyugtató komponenseinek hála még a leégett bőrre is bátran felvihető, a stresszes, kipirult és száraz bőrt hidratálja, csökkenti a feszültség és fájdalomérzetet.

A vízmegkötő képességéről híres hialuronsavban gazdag Hydro Foam Mask (súlyának 1000-szeresét köti meg vízben) a nedvességet a bőrbe zárja, ezért a víz és zsírhiányos arcnak is igazi megváltást jelent a rendszeres használat. Könnyű textúrája és habszerű állaga miatt pakolásként és krémként egyaránt alkalmazható napi szinten az arc, a nyak és a dekoltázs területének felfrissítése, hidratálása és fiatalítása végett.