Pár hozzávalóból készül ez a gyors és csípős vacsora.

Csípős csirkemell fűszeresen

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: 3

Csípős csirkemell fűszeresen

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 10 db csirkemell
  • 200 ml almaecet
  • 100 ml olaj
  • 5 kk Worcestershire szósz
  • 4 kk csípős paprika szósz
  • 2 kk só

Elkészítés:

  1. Egy tálban keverjük össze az olajat, az ecetet, a szószokat és a sót.
  2. Az elkészített pácból 2 dl-nyit öntsünk a csirkékre és hagyjuk pihenni, amíg felfűt a grill. (Pár órával a sütés előtt is elkészíthetjük.)
  3. Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra és két zónás grillezésre.
  4. Amikor már meleg a grill, vegyük ki a húsokat a pácból (ezt öntsük is ki) és tegyük fel a grill hidegebb részére.
  5. Zárt tető alatt süssük 20-30 percig, egyszeri forgatással, időnként lekenve a félretett páccal.