Különleges grill járt a konyhakiállításon

Március első hétvégéjén rendezték meg a 2019-es Konyhakiállítást, ahol nemcsak az idei trendekkel, konyhai praktikákkal, de különleges megoldásokkal is találkozhattunk.


Az OFYR fatüzelésű sütője első pillantásra annyira letisztult és egyszerű, hogy inkább dekorációnak, mint funkcionális grillnek tűnik. Ne tévesszen meg azonban a látszat, a fával felizzítható vaslap kivételes sütési- és ízélményt kínál.

A fatüzelésű grillek autentikus aromája járja át az ételeket miközben a könnyen tisztítható, hatalmas sütőfelületen pirulnak. A szabadon álló grill használaton kívül is a kert éke lehet, de igazán látványossá a begyújtás után válik. A tábortűz és a faszenes grillek hangulatát idézi a vaslapok hatékonyságával. Az étel gyorsan sül a felhevített hőálló lapon, tisztítása pedig csak pár pillanatot vesz igénybe. Elég a peremről a grill közepébe kotorni a hamut és az ételmaradékokat, ahol a tűz elvégzi a tisztítás utolsó szakaszát.

Aki a hagyományostól eltérő megjelenésű, de nagy sütőfelületű fatüzelésű grillt keres, az OFYR-ban megtalálja számítását.Címkék:

grill ofyr