Tábortűz és BBQ művészi találkozása

Ennek a különleges megjelenésű funkcionális műalkotásnak a célja, hogy miközben szépségével gazdagítja a környezetét és meleget ad, el is mélyíti az étkezés iránti szeretetet. A OFYR névre hallgató egyedi grillsütő a maga egyszerű, klasszikus és elegáns vonalaival tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Egyformán jól mutat egy előkelő étterem teraszán és egy családi ház kerti környezetében.


Az OFYR összehozza az embereket, mint egy hagyományos tábortűz. Elég néhány fahasáb, és a fatüzelésű tűz-tál két méteres környezetében áramlik a meleg. Így télen is kitűnően süthetünk rajta, és melegedhetünk mellette. Az újszerű kerek design lehetővé teszi, hogy miközben a család és a barátok egy italt elfogyasztva kellemesen beszélgetnek, elkészíthetik saját ételüket.

Az egyedi formavilág teszi az OFYR-t egy hihetetlenül sokoldalú tűzhellyé. A kúp alakú, széles, lapos test egy kitűnő égéstér, amely egyben egy nagyon hatékony főzőfelület is (plancha). A középről sugárzó hő hatására egy egyenletesen csökkenő hőmérsékletű sütőfelületet ad, mely sokoldalúságot biztosít. Megsüthetjük rajta a tojást, süthetünk zöldségeket, vagy grillezhetünk egy szaftos steak-et. Az OFYR egy új világot nyit számunkra és sok új lehetőséget nyújt a szabadtéri sütés területén.

A 12 milliméter vastag sütőfelületű tűztérbe tehetünk fát, vagy faszenet. A faszén kevésbé izgalmas, mert nem lángol, a fahasábok egy kicsit izgalmasabbak. A tűz a felületet kb. 300 fokra melegíti. A sütőfelület nagyon nagy: 20-50 főnek is könnyedén süthetünk rajta.

Eltérően sok más szabadtéri sütő eszköztől az OFYR nagyon könnyen tisztítható, és gyakorlatilag karbantartásmentes. Az élelmiszer-hulladékot és a felesleges olajat közvetlenül a tűzbe kaparjuk. A sütőlap egy spatulával nagyon könnyen tisztítható, mert a piszok szintén a tűzbe kerülhet. A végén csak letöröljük egy nedves ruhával és az OFYR újra használatra kész.

grillplaza.hu most különböző szezonális akciókkal várja azokat, akik számára az ősz beköszöntével sem ér véget a BBQ szezon. Az induló csomagok mellett akár használt grillsütőjét is beszámíttathatja – további részletek a weboldalon!

Címkék:

grill ofyr